Budget Energie review - Alles op een rijtje

Budget Energie is een energie leverancier die bestaat sinds 2011 en een onderdeel is van de Nuts Group. Deze groep bestaat uit verschillende bedrijven die zorgen voor scherpe energie tarieven voor zowel Nederlanders als voor Belgen. Op dit moment zijn er ongeveer 250.000 huishoudens aangesloten bij de Nuts Group.

Alle energieaanbieders op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken

 

100% onafhankelijk energie vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

budget energie aanbieder
  • Prijs diensten 80% 80%
  • Overstap Proces 80% 80%
  • Klanten Service 80% 80%
  • Bereikbaarheid 80% 80%

Contactgegevens Budget Energie

020 205 5555

Vijzelstraat 20

1017 HK Amsterdam

Prijs producten: ⭐⭐⭐⭐★
Bereikbaarheid: ⭐⭐⭐⭐★
Klantenservice: ⭐⭐⭐⭐★
Overstap proces: ⭐⭐⭐⭐★
Energierekening: ⭐⭐⭐⭐★
Klachtafhandeling: ⭐⭐⭐⭐★

Groene stroom van BudgetEnergie

De stroom van Budget Energie is altijd 100% duurzaam opgewekt, je bent dus altijd gegarandeerd van groene stroom. Budget Energie kiest ervoor om haar energie op te wekken uit drie verschillende bronnen, dit zijn de zon, wind en biomassa. De organisatie is helemaal groen!

Budget Energie stelt wel aan de kaart dat de stroom die je uit het stopcontact ontvangt niet ineens andere stroom is. In Nederland wordt er gebruik gemaakt van een mix tussen groene en grijze stroom. Een ding is zeker en dat is dat wanneer er meer mensen overstappen naar groene stroom, hoe groener Nederland wordt.

Stroometiket verplicht vanuit de overheid

Energieaanbieders hebben te maken met verschillende wetten en regels, zo moeten ze ieder jaar een stroometiket naar buiten brengen. In dit document kunt u precies de herkomst en bron van de groene stroom zien. Budget Energie moet zich hier natuurlijk ook aan houden, geen probleem vinden zij, transparantie vindt Budgetenergie namelijk heel belangrijk.

Budget Energie is vooral groen

Budget energie is een energie leverancier die voornamelijk groene stroom aanbied. Deze groene stroom word grotendeels geleverd door verschillende windmolens die in Nederland staan, en daarnaast komt de rest van de stroom uit windmolens die zijn gelegen in zowel Italië, Denemarken en Noorwegen.

Budget energie haalt energie uit stroom

Naast het feit dat deze energie zijn stroom haalt uit windmolens, halen zijn ook energie uit de zon. Deze zonne-energie komt voornamelijk uit Italië. Het bedrijf is dan ook een online energie leverancier, waarbij alle zaken voor het contract en over het bedrijf zelf online te vinden en te doen zijn.

Scherpe tarieven van Budget Energie

Doordat het bedrijf een lage overhead biedt kunnen zij lage en scherpe tarieven bieden aan de consumenten. Ook is het bedrijf zeer efficiënt, en levert het lage tarieven tegen een lange termijn. Daarnaast is vaak de service van grote energie bedrijven niet altijd zo goed. Dit bedrijf, Budget Energie, onderscheidt zich dan ook van de concurrent door een goede service aan te bieden waarbij er altijd een hulp word geleverd dat helemaal maatwerk is.

Meer mogelijkheden bij Budget Energie

Naast het feit dat Budget Energie een energie leverancier is waarbij u een energie contract kunt afsluiten, kunt u ook kiezen voor 1 van de andere handige opties van het bedrijf. Kies er bijvoorbeeld voor om alle gegevens, facturen en meterstanden te bekijken en door te geven via de online website van Budget Energie, onder het kopje van Mijn Budget. Daarnaast ontvangt u na het afsluiten van een contract met Budget Energie een slimme meter, die eenvoudig in huis optie hangen en te gebruiken is.

Deze slimme meter heeft als functie om verschillende gegevens op afstand af te lezen en daarnaast ook om verschillende gegevens op afstand in te stellen. Naast het feit dat u een slimme meter krijgt, krijgt u ook een slimme thermostaat. Deze slimme thermostaat heeft als naam nest, en word dan ook vaak weergegeven in verschillende reclames en op de website zelf. Deze thermostaat went zich namelijk helemaal aan uw ritme en past zich hier dan ook op aan. Zo leert de thermostaat kennen wanneer u bijvoorbeeld opstaat en wanneer u ongeveer gaat slapen.

Op basis hiervan kan de temperatuur dan worden aangepast zodat hij altijd optimaal is wanneer u wakker bent. En voordat u dan bijvoorbeeld opstaat gaat de temperatuur van zelf omhoog, zodat het lekker warm (en niet koud) is, op het moment dat u opstaat. Ook deze is op afstand in te tellen, perfect wanneer u even niet thuis bent.

Ook biedt het bedrijf nog overige diensten. Naast het afsluiten van een energie contract kunt u genieten van verschillende bespaartips en krijgt u een advies over de besparing van zonnepanelen die op u van toepassing is. Verder biedt dit bedrijf ook een interessante woonverzekering, met gunstige tarieven.

Vergelijken en overstappen

Op het internet zijn er veel verschillende vergelijkingswebsites te vinden waarbij u de prijzen kunt vergelijken. Budget Energie kunt u dan ook het beste afsluiten op de website van nvmenergiemakelaar.nl waarbij er zeer gunstige tarieven zijn. Zo krijgt u 25% korting op stroom bij nvm energie makelaar en daarnaast kunt u een bedrag van 110 euro tot 240 euro, aan extra korting ontvangen, waar u niks voor heeft te doen.

Kies voor een 1 jaar vast tarief contract, of kies voor een contract dat een looptijd heeft voor 3 jaar. Het vergelijken op deze website heeft als voordeel dat de prijzen en de verschillen duidelijk worden weergegeven en dus weet u duidelijk hoeveel geld u kunt besparen, en hoeveel geld u maandelijks kwijt bent aan energie. Daarnaast heeft u op de website altijd een opzeg termijn van 14 dagen waardoor u kunt bepalen of dit de juiste energie leverancier voor u is.

Nadat de overstap succesvol is gelukt, krijgt u hier een mail over van de Nog Veel Minder energie makelaar. U hoeft dan ook zelf helemaal niks meer te regelen voor het energie contract. 

Natuurlijk is Budget Energie niet de enige aanbieder die we vergelijken, zo kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar andere energiebedrijven. We hebben ze onder dit artikel alle aanbieders op een rijtje gezet. Klik op de buttons onder de logo’s als u meer wilt lezen over de andere energie aanbieders.

stroometiket budget energie

100% groene stroom bij Budget Energie

Budget Energie houdt van transparantie en wil dit je graag mededelen via het stroometiket. Hiernaast vindt u de verdeling van herkomst en bron van de groene stroom van Budget Energie.

Budget Energie is laag geprijsd

Budget Energie begrijpt er goed dat de consument zich niet druk wil maken over het onderwerp energie. Iedere consument wil energie voor een zo laag mogelijke prijs, energie is immers energie.

Budget Energie heeft er daarom ook voor gekozen om haar organisatie zo efficiënt mogelijk in te richten voor een zeer voordelige en lage prijs. Budget Energie maakt minder kosten die ten goede komen van de prijzen, U blij, Budget Energie blij!

budget energie laag geprijsd

Kwalitatieve dienstverlening

Budget Energie weet dat de consument niet bezig wil zijn met energie, ook dat ze het zo voordelig mogelijk willen hebben. Budget Energie is een energie aanbieder die recht door zee is, groene stroom is heel normaal, je geld gaat niet naar sponsorcontracten en een slimme thermostaat willen ze niks van horen. De klant is volgens Budget Energie slim genoeg. Een kwalitatieve no nonsens dienstverlening met de voordeligste tarieven.

w

8+ voor Budget Energie

Maak kennis met een van de beste klantenservices onder de energieaanbieders. Budget Energie is een innovatieve organisatie die online afhandelt, veel mensen gingen u voor en profiteerden van gunstige prijzen en hoog kwalitatieve service.

De klantenservice van Budget Energie

Budget Energie is een organisatie die transparantie en klantenservice hoog in het vaandel hebben staan. De klantenservice van Budget Energie is beoordeeld met een 8+.

Budget Energie kan haar prijzen laag houden omdat ze alle zaken online afhandelen. In combinatie met de hoog kwalitatieve klantenservice is het een goede energieaanbieder.

Ieder huishouden is anders

Budget Energie begrijpt goed dat ieder huishoudens anders is en vraag heeft naar verschillende mogelijkheden.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een 3 jarig combinatie pakket af te sluiten, maar ook een 1 jarig contract is geen probleem. Lekker flexibel!

flexibel budget energie

Flexibel bij Budget Energie

Budget energie begrijpt dat ieder huishouden anders is, hierom zijn ze ook erg flexibel. Je hebt bij Budget Energie altijd 14 dagen bedenktijd en maak je gratis gebruik van de hoog kwalitatieve overstapservice. Volledig online maar toch een persoonlijke en goede klantenservice. Neem eens een kijkje bij de pakketten van Budget Energie.

Gas en Stroom van Budget Energie

1 jaar Vast tarief

 1 jaar lang geen prijsstijgingen

 Maandelijks opzegbaar na 1 jaar

 Maak je niet meer druk om je energie

3 jaar vast tarief

 3 jaar lang geen prijsstijgingen

Voordeligste tarieven

 Meest gekozen Budget Energie pakket

variabel tarief

Profiteer van grote voordelen

 Direct opzegbaar

 Meegaan met actuele prijs fluctuatie