Toon met installatie + Philips Hue Pakket Krijg het bij Eneco

nov 5, 2018 | Eneco, Energie aanbieders | 0 Reacties

Eneco is natuurlijk een bekende speler in de energiemarkt. Als u nu overstapt naar Eneco ontvang je Toon & een Philips Hue pakket helemaal gratis. Toon wordt daarbij ook nog eens volledig gratis thuis geïnstalleerd zodat je helemaal geen omkijken meer hebt naar het installeren van de slimme thermostaat.

Wat houdt het precies in?

Maar wat brengt die combo me dan precies vraag je jezelf misschien af? Nou, je hebt de volledige controle over uw thermostaat en lichten via je eigen smartphone. U kunt de beide apparaten aansturen met een handige app, daarbij zijn Hue lampen erg energiezuinig en kun je met de thermostaat je verbruik in de gaten houden.

Als je overstapt krijg je naast dit leuke welkomstcadeau natuurlijk ook nog eens lage vaste tarieven van Eneco. De stroom die geleverd wordt is volledig groen en je hebt gedurende de looptijd van je contract geen last van prijsstijgingen binnen de energiemarkt. Ook het overstappen is erg makkelijk, Eneco regelt alles zodat je geen enkel moment meer hoeft om te kijken naar je energiezaken.

De voordelen van Eneco

  • Gratis installatie van Toon, deze installatie kost normaal €75,00
  • Je krijgt een gratis Philips Hue Pakket ter waarde van €159,95
  • Altijd 14 dagen bedenktijd bij Eneco
  • Geen gedoe met overstappen, alles wordt door Eneco geregeld
  • Vaste tarieven voor groene stroom & gas

Als je kiest voor Eneco Ecostroom & Aardgas 4 jaar krijg je de Toon inclusief installatie cadeau. Deze welkomstcadeaus vertegenwoordigen een waarde van maar liefst €275,00. Het fijne van Toon is dat je altijd en overal inzicht hebt in je energieverbruik waardoor kosten besparen een stuk gemakkelijker lukt. Je kunt precies zien wat je per dag, week of maand verbruikt. Over het algemeen besparen mensen die Toon gebruiken al snel 10% op hun energieverbruik, daarnaast kun je met Toon ook je Hue lampen aansturen en de CV ketel in de gaten houden.

Overstappen naar Eneco

Als je gebruik wil maken van deze actie waarmee je Toon en de Philips Hue gratis in huis haalt? Stap dan vandaag nog over naar Eneco, dit is in enkele minuten geregeld. Klik op de button om direct naar de website van Eneco te gaan, daar klik je de aanbieding aan en bereken je eerst je maandelijkse kosten.

Vul je postcode en je huisnummer in en haal alle bekende woongegevens op, daarna vul je je verbruik in en klik je op bereken om direct te zien wat u maandelijks betaald. Als dat bedrag bevalt kun je doorklikken op de button ”kies”.

Als je deze stap genomen hebt kun je je persoonlijke gegevens invullen om te starten met de aanmelding bij Eneco. Als je deze gegevens hebt ingevuld kun je op Verder klikken om de adresgegevens en betalingsgegevens in te vullen. Check nog een keer de ingevulde gegevens en stuur ze in door op de button Afronden te drukken. Na het insturen van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en gaan uw 14 dagen bedenktijd in.

Als de bedenktijd is verstreken zorgt Eneco er voor dat de huidige energieleverancier op de hoogte wordt gesteld van de overstap. Je hoeft daar zelf helemaal niets meer voor te doen, je hoeft enkel de meterstanden door te geven waarmee de oude energieleverancier een eindafrekening kan opmaken. Als al deze zaken zijn afgerond zul je de Toon & het Philips Hue pakket thuis bezorgd krijgen. Daarna kun je een afspraak maken met een monteur voor de gratis installatie van de  Toon thermostaat.

Gratis Philips Hue Pakket bij Eneco

Zoals eerder besproken ontvang je met deze aanbieding van Eneco ook de Philips Hue set. Dit startpakket bevat een Bridge en 2 Philips Hue lampen. Deze lampen zijn te bedienen via een smartphone met de Philips Hue App of via Toon. Zo kun je de verlichting uitzetten als je al weg bent of kun je lampen dimmen als je een filmpje aan het kijken bent op de bank.

Over Eneco

Eneco is één van de drie grootste energieleveranciers in Nederland. Samen met energiebedrijven Essent en Nuon verdeeld Eneco een groot deel van de Nederlandse energiemarkt. Dit wordt op verschillende manieren gedaan, Oxxio is bijvoorbeeld een sub-merk van Eneco om te concurreren met andere prijsvechters zoals Greenchoice. Op dit moment heeft Eneco maar liefst 2 miljoen huishoudens in Nederland. Daarbij richt de leverancier zich volledig op duurzaamheid en scoorde het een 7,9 in het jaarlijkse duurzaamheidsonderzoek. Kijk snel in onze energie vergelijker om alle energie aanbieders te vergelijken met Eneco.

eneco welkomstcadeau
toon eneco

Handige & leuke Video’s

Van De Bron Energie – Nu €300,00 Korting

Als je echt op zoek bent naar een duurzame energieleverancier dan ben je aan het goede adres bij Vandebron. Als je dan ook nog gebruik kunt maken van een super scherpe aanbieding zit je al helemaal goed. Op dit moment ontvang je namelijk €300,00 korting bij Vandebron,...

Qurrent 3 Jaar – Gratis 1000 kWh Windenergie

Als je iemand  bent die jaarlijks overstapt dan raden we je aan om verder te lezen want Qurrent heeft nu een goede actie. Je kunt nu jaarlijks profiteren van minimaal  1.000 kWh gratis windenergie bij Qurrent. Hoe harder het waait, hoe hoger de korting. Er zijn nog...