Energie Aanbieders onafhankelijk vergelijken of reviews lezen om alles te weten te komen over een aanbieder?

100% onafhankelijk energieaanbieders vergelijken.

Alle energie aanbieders op 1 centrale plaats vergelijken.

Laagste prijs, alle energieaanbieders willen jou dolgraag als klant. 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

Alle energie aanbieders op een rijtje

Wij vergelijken alle energie aanbieders onafhankelijk met elkaar. Wilt u meer inzicht krijgen in een aanbieder? Dan bent u hier aan het juiste adres. Klik in de navigatie hieronder op de energieleverancier die u onder de loep wil nemen. Werkelijk alles over energieaanbieders is hier terug te vinden.

Je kunt ook meteen hier alle aanbieders met elkaar vergelijken

energie aanbieders

Uit 10

Eneco

Maak kennis met Eneco, ze staan bekend om haar duurzaamheid. Het motto van Eneco luidt dan ook “Duurzame energie voor iedereen”.Eneco vindt het belangrijk om iedereen als individu te bekijken en diensten op maat te leveren. Wil jij groene stroom ontvangen of gewoon een lekker lage energierekening? Een grote kans dat Eneco iets voor U is.

Uit 10

NUON

Nuon is geen kleintje meer in de wereld van de energieaanbieders. Het heeft momenteel een klantenaantal van 1,9 miljoen huishoudens en is hiermee de grootste energieaanbieder van Nederland. Je kunt met verschillende wensen terecht, bijvoorbeeld duurzame stroom of een scherp geprijsde energiepremie. Nuon levert groene stroom opgewekt door wind en water.

Uit 10

EnergieDirect.nl

Maak kennis met Energiedirect.nl, het is onderdeel van Essent en is sinds 2002 speciaal gericht op de lage tarieven. 700.000 huishoudens kozen eerder al voor energiedirect.nl. Alle zaken worden online afgehandeld waardoor ze de prijs lekker laag kunnen houden. Heb altijd overzicht op je online platform en maak gebruik van deskundige ondersteuning en advies wanneer je deze nodig hebt.

Uit 10

Essent

Essent staat bekend om haar loyale relaties met klanten. Het is een energieaanbieder waar je op kan vertrouwen en altijd streeft naar de beste kwaliteit. Essent levert haar energie ook aan de zakelijke markt en staat voor veel bedrijven hoog in het lijstje. Graag groene stroom of gas ontvangen? Bij Essent is het mogelijk.

Uit 10

OXXIO

Oxxio, de energieaanbieder die eenvoud hoog in het vaandel heeft staan. Bij de oprichting waren ze klaar met al die rompslomp en besloten dan ook alles eenvoudig en inzichtelijk te maken voor de consument. Dit wordt je nog makkelijker gemaakt met de Oxxio app, hier vindt je al je persoonlijke informatie terug. Deze energie aanbieder doet er alles voor om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Uit 10

Greenchoice

Wil jij bijdragen aan een schonere wereld? Dan is Greenchoice de perfecte energieleverancier voor u. Wanneer we spreken over groene stroom steekt Greenchoice er met kop en schouders boven uit. De energieaanbieder levert aan 400.000 huishoudens groene stroom en bos gecompenseerd gas. Greenchoice levert 100% duurzame stroom en heeft grijze stroom achter zich gelaten.

Uit 10

Vastelastenbond Energie

 De Vastelastenbond fungeert sinds 2004 als energieaanbieder op de markt en streeft naar de voordeligste tarieven voor de consument. Dit bereikt zij door middel van een inkoopcollectief en belangenbehartiger. Ook zetten ze zich sterk in op de klantenservice, het doel is dan ook om klachten te voorkomen en problemen direct op te lossen. Al met al is de Vastelastenbond een uitstekende energieaanbieder.

Uit 10

Budget Energie

Ben je op zoek naar lage tarieven? Kijk dan niet verder, Budget Energie is perfect voor jou. De goedkoopste energiecontracten verzorgen is hen streven, dit bereiken zij door de gehele bedrijfsvoering op internet uit te voeren. Dit is volgens hen een flinke kostenbespaarder waardoor tarieven voor de consument lager zullen zijn.

Je zult het merk dan ook weinig voorbij zien komen op tv, marketing en promotie kosten worden zo laag mogelijk gehouden voor de scherpste tarieven.

Uit 10

Engie Energie

Engie, kwaliteit en service gaan hand in hand bij deze energieleverancier. Trots en postief naar de toekomst kijken zijn de kernwaarden van Engie. De organisatie is zeer transparant over waar haar energie vandaan komt, deze komt vooral uit duurzame bronnen als zonne-energie, waterkracht of windenergie. Ze geven de consument de mogelijkheid om te kiezen vanuit welke duurzame bron ze de stroom willen ontvangen.

Uit 10

Sepa Energie

Sepa Green is een energieaanbieder die zich vooral inzet voor de MKB’ers in ons land, desalniettemin bieden ze ook energiecontracten aan voor de consument. Een transparante en verantwoorde manier van energie leveren is het doel van Sepa Green. Door middel van duurzame oplossingen als zonne-energie proberen ze hun steentje bij te dragen. Bij Sepa Green kun je er van uit gaan dat hen stroom voor 20% duurzaam is opgewekt in Nederland.

Uit 10

United Consumers

UnitedConsumers, een energieaanbieder die bekend staat om haar geweldige financiële voordelen. Deze energieaanbieder biedt altijd stroom en gas met korting en is door het GfK onderzoek uitgeroepen tot beste energieaanbieder van 2013, 2014 en 2015.

De organisatie is opgestart in 2000 met maar een doel: De vaste lasten van de consument moeten naar beneden, en dit is ze gelukt. Door middel van consumentcollectief heb jij altijd een voordeel op je energie. Tevens leveren zij groene stroom en dragen samen met de consument bij aan een groene toekomst.

Uit 10

Fenor

FENOR is een van de nieuwkomers op de energiemarkt, Experts in de energiemarkt hebben hen krachten gebundeld en hebben Fenor in 2012 opgestart. Volgens Fenor miste er een belangrijk item op de energiemarkt, er was geen enkele energieaanbieder die ging voor een perfecte en sublieme dienstverlening. Ze houden de lijntjes kort en zorgen dat alles picobello voor U wordt geregeld.

Uit 10

Qurrent

Qurrent mag pronken met de eer, ze leveren de allergroenste energie tegen een eerlijke prijs. Greenpeace en De Consumentenbond gaven deze energieaanbieder beidde een 10 voor duurzaamheid! Alles wordt inzichtelijk voor je gemaakt door middel van de Qurrent app. Hierboven op zijn zij ook drie jaar op rij verkozen tot groenste energieleverancier.

Door middel van grote windparken wordt de groene stroom opgewekt.

Uit 10

Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij stelt dat zij goedkoper is dan ieder andere traditionele energieaanbieder. Door het direct inkopen profiteren klanten van scherp geprijsde tarieven. Ook willen ze haar klanten zo veel mogelijk laten besparen op de vaste lasten, die doe je samen met de slimme Anna thermostaat. De NLE stimuleert projecten en producten die zorgen voor de verduurzaming van onze wereld.

Uit 10

Pure Energie

Op zoek naar een energieaanbieder die denkt als een visionair over de toekomst? Pure Energie is iets voor u, zij geloven erin dat alleen groene gas en stroom het probleem niet op gaat lossen. Nederland moet innovatiever en mooier worden. Wat verdiend wordt aan groene stroom komt weer terug, ze herinvesteren hun winst in duurzame Hollandse projecten. Het wordt door henzelf ook wel de Dutch Dream genoemd.

Uit 10

Powerpeers

Powerpeers, de eerste energieaanbieder die het delen van groene, zelf opgewekte energie mogelijk gemaakt. Nederland samen verduurzamen is het doel van Powerpeers. Heb je energie over? Dit overschot kun je elke dag verkopen op het platform. Alles volledig inzichtelijk en overzichtelijk met het unieke dashboard.

Duurzame energie moet gedeeld worden, ieder peer moet kunnen genieten van duurzame energie. Ook als u zelf geen groene stroom opwekt kunt u kiezen voor deze energieleverancier.

Uit 10

Vandebron Energie

Vandebron energie kiezen betekent direct verschil te maken. Jouw kosten komen direct terecht bij lokale, schone energiebronnen terecht. 81.000 klanten gingen je voor en dragen vandaag de dag nog steeds bij aan de verduurzaming van onze wereld, mooi meegenomen. Deze energieaanbieder kiest voor een CO2 gecompenseerd gas en is gecertificeerd voor het zwaarste kenmerk omtrent klimaatcompensatie. Vandebron ondersteunt vooral buitenlandse projecten.

Uit 10

Vrijopnaam

Vrijopnaam maakt het mogelijk om zonnepanelen in bezit te hebben zonder ze op je eigen dak te hebben liggen. De ideale oplossing voor huishoudens die maar als te graag zonnepanelen willen leggen maar hier geen simpelweg geen genoeg dak ruimte voor hebben.
Help mee met de verduurzaming van Nederland en investeer in zonnepanelen, het neemt namelijk ook nog andere voordelen met zich mee. Vrijopnaam biedt 100% groene stroom.

Top 5 voordeligste Energieaanbieders!

Simpel vergelijken en binnen 10 minuten tot 350 per jaar besparen

i

Snel & gemakkelijk overstappen zonder ook maar een vinger uit te steken

Altijd netjes 14 dagen de tijd om rustig na te denken over uw overstap.

R

U profiteert van exclusieve acties en kortingen en gaat slim besparen.