Alle energie aanbiedingen & acties op een rij

Energie aanbiedingen vergelijken of de beste energie acties van 2018 bekijken?
Bekijk alle energie aanbiedingen

Klik op de aanbieder om de beste energie aanbiedingen van dit moment te bekijken

Energie Aanbiedingen 2018

Energie aanbiedingen, je ziet ze tegenwoordig overal en het is soms moeilijk om te zien of de energie aanbieding wel lucratief is als u wil overstappen.

De beste aanbieding vinden?

Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen ben je bij de Nog Veel Minder Energie Makelaar aan het juiste adres.

Wat kun je verwachten

Aanbiedingen die regelmatig voorkomen zijn de gratis tablet, een cadeau bij energie, energie cashback, een slimme thermostaat of een ipad cadeau bij energie.

Bekijk heel het overzicht

Kijk snel verder in het overzicht om de beste aanbiedingen per categorie te bekijken. We weten zeker dat er iets interessant tussen zit voor jouw situatie.

Energie acties in de gaten houden

Het is slim om alle energie acties goed in de gaten te houden want door de hevige concurrentiestrijd op de energiemarkt zijn er veel wisselingen in het actie aanbod van energieleveranciers.

Overstappen energie acties & welkomstkorting energie

Stap ook over naar een andere energie aanbieder en maak gebruik van de beste energie aanbiedingen van 2018.

Er zijn ook echte overstap acties bij energiecontracten. Je kunt bijvoorbeeld een korting op je energie verzilveren of een cashback krijgen over het totale bedrag dat je afneemt bij je nieuwe leverancier.

Een gratis tablet bij energie

Veel energie acties zijn samengesteld met een leuke extra. Er wordt vaak gekozen voor een tablet bij een contract voor langere duur. Er zijn regelmatig aanbiedingen waarbij een gratis tablet zoals de iPad of Samsung Tab wordt cadeau gedaan bij het overstappen naar een nieuwe leveranciers.

Energie acties met kado

Er zijn ook nog diverse energie aanbiedingen waarbij een energieleverancier een kado aan de klant geeft. Denk daarbij aan een slimme meter of een thermostaat die gratis wordt geleverd aan een nieuwe klant.

Beste energie acties

 

  1. Nuon Actie & Nuon aanbieding
  2. Essent Actie & Essent aanbieding
  3. Eneco Actie & Eneco aanbieding
  4. Nuon Powerdeal €250 Cashback
  5. Eneco Energie €175 Korting
  6. Oxxio €150 Cashback
  7. Budget Energie €150,00 Korting
  8. NLE €125,00 Kom erbij Bonus
  9. €150,- Cashback bij ENGIE
  10. Essent met €150,00 Korting

Nuon 1 Jaar Vast

Essent 3 Jaar Zeker

Oxxio 1 Jaar Vast

Eneco 1 Jaar Vast

Essent 1 Jaar Zeker

Essent Energie Aanbiedingen 2018

Essent korting €150,00 bij eenjarig contract

We bespreken als allereerste de overstap acties van Essent. Je kunt namelijk €150,00 korting krijgen bij een eenjarig energiepakket. Je ontvangt daarbij 12 maanden lang stroom en gas van de allergrootste energieleverancier van Nederland.

Je kunt dit aanbod alleen verzilveren via de vergelijker als deze energie actie daar beschikbaar is.

Als dit niet het geval is raden we u aan om onderstaande banner te klikken zodat u direct naar Essent gaat om uw maandtarief daar te berekenen. Na de berekening kunt u bekijken hoeveel u bespaart en gebruik maken van de Essent aanbieding voor nieuwe klanten.

Essent korting €200,00 + €300,00 bij driejarig contract

Nog een mooie energie actie van Essent is de Groene Stroom & Gas 3 jaar aanbieding. Het voordeel kan daarbij oplopen tot maar liefst €500 euro. Je krijgt namelijk een speciaal laagtarief van Essent.

Als je overstapt naar Essent ontvang je eenmalig een cashback van €200,00 en de besparing die u maakt kan oplopen tot wel €300,00 met de voordelige tarieven van de allergrootste energieleverancier van Nederland.

Dit aanbod is ook beperkt beschikbaar in de vergelijker, als hij daar niet te vinden is raden we u aan om de banner hieronder aan te klikken om direct de aanbieding van Essent te bekijken.

Essent korting €200,00 + €300,00 bij driejarig contract

Je kunt bij Essent ook kiezen voor de gratis tablet actie. Je ontvangt een Galaxy Tab A 10.1 van 32GB ter waarde van €299,00. Essent doet deze aanbieding voor nieuwe klanten, daarbij profiteert u natuurlijk van de voordelige tarieven van de Groene Windstroom. Daarbij heeft u 3 jaar lang zekerheidsgarantie.

Nog een leuke extra is de extra hoes die u volledig gratis bij uw tablet krijgt geleverd. Zo weet u zeker dat hij geen barsten in het scherm krijgt bij een lichte val.

Uw overstap wordt volledig door Essent uit handen genomen. Bekijk de actie in de vergelijker of klik direct door op de banner om deze Essent actie direct te bekijken.

Eneco Energie Aanbiedingen 2018

Eneco korting van €175,00

De Eneco aanbieding die we vandaag bespreken is de korting die je ontvangt als je nu overstapt naar Eneco. Op dit moment kunt u €175,00 korting krijgen over uw energiecontract. Dat is nog eens een lekkere start van een nieuw jaar en het kost je niet eens moeite.

Als je nu een eenjarig contract vastlegt heb je geen last meer van prijsstijgingen en heb je zekerheid over de energietarieven. Als je nu overstap krijgt u 100% groene stroom en wordt uw overstap volledig geregeld door Eneco. Bekijk direct de aanbiedingen in de vergelijker of klik op de banner hieronder om direct naar Eneco te gaan en de actie te bekijken.

Eneco aanbieding HUE & Toon

Je kunt bij Eneco ook gebruik maken van de Toon & Philips Hue actie. Deze actie heeft een waarde van €200,00 en de nieuwe slimme thermostaat wordt ook nog eens gratis thuis bij u geinstalleerd. Naast Toon krijgt u ook nog het Philips Hue pakket ter waarde van €159,95 kado.

Je kunt nu dus je lampen en je stroom & gas besturen via je smartphone met de handige Toon app & Philips Hue App. Voordat we het vergeten, je ontvangt natuurlijk ook stroom & gas tegen de lage vaste tarieven die je van Eneco gewend bent. Check direct de vergelijker of klik op de banner hieronder om direct naar Eneco te gaan.

Nuon Energie Aanbiedingen 2018

Nuon korting van €250

Nuon aanbiedingen zijn doorgaans erg scherp geprijsd en nu is er een nieuwe energie actie die misschien perfect bij jouw past. Ontvang 12 maanden lang stroom en gas tegen lage vaste tarieven en ontvang direct €250,- korting.

Daarbij ontvang je ook nog eens een oplopende korting op stroom die kan oplopen tot maarliefst 25%.

Als je wil overstappen regelt Nuon alles voor je zodat je nergens meer over hoeft na te denken. Zo kun je nog eens gemakkelijk besparen.

Vergelijk Nuon direct in de vergelijker of klik op banner om direct naar de powerdeal te gaan.

Nuon Actie Topdeal 25% Korting

Nuon aanbiedingen zijn doorgaans erg scherp geprijsd en nu is er een nieuwe energie actie die misschien perfect bij jouw past. Ontvang 12 maanden lang stroom en gas tegen lage vaste tarieven en ontvang direct €250,- korting.

Daarbij ontvang je ook nog eens een oplopende korting op stroom die kan oplopen tot maarliefst 25%.

Als je wil overstappen regelt Nuon alles voor je zodat je nergens meer over hoeft na te denken. Zo kun je nog eens gemakkelijk besparen

Vergelijk Nuon direct in de vergelijker of klik op banner om direct naar de powerdeal te gaan.

Nuon aanbieding met Energiecadeau

Je kunt ook kiezen voor een energiecadeau van Nuon. Deze nuon aanbieding voor nieuwe klanten geeft je de mogelijkheid om zelf een cadeau uit te kiezen.

Denk aan welkomstcadeau’s zoals een Philips Airfryer, een Galaxy Tab of een Playstation Slim 500 GB. Daarbij ontvang je bij Nuon ook nog eens stroom en gas voor een scherpe prijs.

Overstappen is heel eenvoudig en wordt volledig uit handen genomen door Nuon zelf.

Vergelijk Nuon direct in de vergelijker of klik op banner om direct naar het Nuon Energiecadeau XL te gaan.

NLE Energie Aanbiedingen 2018

NLE met de Kom Erbij Bonus

NLE heeft dit jaar superscherpe tarieven en wil nieuwe klanten dan ook direct een geweldig aanbod doen. Met de Kom erbij bonus wil NLE nieuwe klanten verwelkomen met een dikke bonus van €125 euro. De tarieven die u betaalt staan daarmee direct 3 jaar vast en je weet bij NLE 100% zeker dat je energie volledig groen is opgewekt door middel van windmolens. Overstappen bij NLE is ook goed geregeld, bekijk direct de aanbieding in de vergelijker of gebruik de banner hieronder om de aanbieding direct te bekijken.

Oxxio Energie Aanbiedingen 2018

Cashback bij Oxxio 1 Jaar

Je kunt nu een cashback van €150 euro ontvangen als je overstap naar Oxxio. Als je voor 1 jaar vast kiest krijg je 100% windenergie en wordt de cashback direct op de eerste jaarafrekening verrekend.

Ook bij Oxxio kun je gemakkelijk overstappen, de energieleverancier neemt al het papierwerk voor je over zodat je nergens meer over hoeft na te denken. Gebruik direct de vergelijker om alle energie acties van Oxxio te bekijken of klik op de banner om direct naar de Oxxio aanbieding te kijken.

Cashback Oxxio 3 jaar

Je kunt nu een cashback van €150 euro ontvangen als je overstap naar Oxxio. Als je voor 3 jaar vast kiest krijg je 100% windenergie en wordt de cashback direct op de eerste jaarafrekening verrekend.

Ook bij Oxxio kun je gemakkelijk overstappen, de energieleverancier neemt al het papierwerk voor je over zodat je nergens meer over hoeft na te denken. Gebruik direct de vergelijker om alle energie acties van Oxxio te bekijken of klik op de banner om direct naar de Oxxio aanbieding te kijken.

Energiedirect Aanbiedingen 2018

€125,00 Cashback bij Energiedirect.nl

Als je klant gaat worden bij Energiedirect krijg je direct een cashbonus die oploopt tot €125. Als je bij Energiedirect je groene stroom & gas 2 jaar lang vast zet heb je geen last meer van prijsstijgingen en ontvangt u 100% groene energie uit windmolens. Ook het overstappen is bij Energiedirect goed geregeld, je hoeft namelijk niets meer te regelen.

Daarnaast ontvangt u ook nog eens CO2 gecompenseerd aardgas waardoor u een bewuste en duurzame keuze maakt. Daarnaast heeft Energiedirect nog veel meer handige diensten voor duurzaam bewuste klanten. Bekijk het aanbod direct in de vergelijker of klik op de banner om direct naar de site van Energiedirect te gaan.

€100,00 Korting Energiedirect.nl 1 Jaar

Als je bij Energiedirect kiest voor een korter contract van 1 jaar dan profiteert u van €100,00 extra korting op uw stroom & gas tegen de lage tarieven die u van Energiedirect gewend bent. Na 1 jaar ontvang je van Energiedirect een nieuwe scherpe deal zodat u wellicht nog langer bij Energiedirect blijft.

De stroom die u ontvangt is 100% groen en bestaat uit windenergie en CO2-neutraal aardgas. Als u wil overstappen wordt alles direct geregeld zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Bekijk alle aanbiedingen in de vergelijker of klik op de banner om direct naar de site van Energiedirect te gaan.

Budget  Energie Aanbiedingen 2018

Budget Energie €150,00 Korting

Als je nu voor 3 jaar een energiecontract bij Budget Energie afsluit dan profiteer je direct van €150,00 korting op je stroom en gas. Daarbij ontvang je natuurlijk de lage tarieven van Budget energie en ontvang je ook hier 100% groene stroom.

Ook overstappen naar Budget Energie? Geen probleem, alles wordt voor je geregeld zodat je nergens meer aan hoeft te denken. Wil je meer weten dan kun je de aanbieding in de vergelijker bekijken of direct naar de website van Budget Energie toe gaan om de aanbieding te verzilveren.

Budget Energie €75,00 Korting

Als je nu kiest voor een korter contract van 1 jaar vast dan ontvangt u €75,00 extra korting op uw stroom & gas. Daarbij heb je geen last van prijsstijgingen omdat je de maandelijkse prijs direct vastlegt.

De stroom die opgewekt wordt door Budget Energie is volledig groen en wordt in ons eigen land opgewekt. Overstappen is ook geen moeite bij Budget Energie want alles wordt voor je uit handen genomen. Wil jij direct alle aanbiedingen van Budget Energie bekijken? Maak dan gebruik van de vergelijker of klik op de banner om direct bij Budget Energie te kijken.

Pure Energie Aanbiedingen 2018

Pure Energie 3 jaar lang korting

Als je nu een 3 jarig contract afsluit bij Pure Energie kunt u profiteren van een korting die kan oplopen tot maarliefst €350. De korting die je ontvangt van Pure Energie is volledig afhankelijk van de gekozen looptijd. Pure Energie is afgelopen jaar voor de vijfde keer verkozen tot meest duurzame energieleerancier van Nederland. Overstappen is ook gemakkelijk want alles wordt geregeld door de leverancier zelf. Bekijk alle aanbiedingen in de vergelijker of klik op de banner om direct naar de aanbieding van Pure Energie zelf te gaan.

Pure Energie met €150,00 korting

Als je echt voor een duurzame aanbieder wil gaan ben je bij Pure Energie aan het juiste adres. Je kunu profiteren van een scherpe korting waarbij je elk jaar €30,00 cadeau krijgt.

De duurzaamste energieleverancier volgens de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Mileu. Als u nu kiest voor een 5 jarig vast tarief bij Pure Energie krijgt u dus maarliefst €150,00 cadeau. Weten hoe alle acties en aanbiedingen in elkaar zitten? Klik dan op de onderstaande banner of maak gebruik van de vergelijker.

Alles dat je moet weten over energie aanbiedingen

Hoe komt het dat er zo veel energie aanbiedingen zijn?

Zoals je kunt zien zijn er enorm veel verschillende energie aanbiedingen beschikbaar. Dat is ook wel logisch aangezien er zo enorm veel partijen zijn bijgekomen de afgelopen jaren.

Doordat de markt is geliberaliseerd wordt er vooral geconcurreerd op prijs en dat betekent dat energieleveranciers moeten proberen scherpe aanbiedingen te leveren aan nieuwe klanten.

Daarbij is het overstappen en vergelijken de afgelopen jaren erg populair geworden waardoor consumenten steeds bewuster worden van de winst die behaald kan worden op de jaarlijkse energiekosten.

Eenvoudig elke energie aanbieding bekijken

Je kunt bij de Nog Veel Minder Energie Makelaar eenvoudig de beste aanbiedingen van dit moment bekijken, of het nou gaat om een gratis tablet actie, kortingsactie of cashback actie. Het is namelijk erg slim om de aanbiedingen scherp in de gaten te houden,als je kunt overstappen op een goed moment kun je erg voordelig uit zijn bij de grootste energieleveranciers van Nederland.

Zijn die energie aanbiedingen al lang beschikbaar?

Het was een aantal jaren geleden totaal anders, er was minder concurrentie op de markt waardoor speciale energie aanbiedingen niet echt nodig waren. Toen er meer spelers op de markt kwamen begonnen de eerste acties echt op gang te komen.

Denk bijvoorbeeld aan de bekende iPad actie waar Oxxio mee begonnen is, dat was het eerste echte succes van een energieleverancier die stuntte met extra kortingen of cadeau’s.

Waarom al die verschillende energie acties?

Energieleveranciers proberen met aanbiedingen of kortingen een ander publiek te trekken. Zo zijn jongeren vaak erg geïnteresseerd in gadgets zoals tablets of een mooie speaker terwijl oudere mensen graag korting ontvangen of een leuke cadeaubon meer waarderen.

Bekijk direct het huidige aanbod van alle energieleveranciers en kijk of er misschien een mooie gratis tablet te verkrijgen is bij een nieuw energiecontract. Ook kun je gebruik maken van de vergelijker om alle acties direct inzichtelijk te hebben.

Beste energie acties van 2018

Je kunt bij ons al jaren de allerbeste energie acties van Nederland met elkaar vergelijken. Op dit moment kun je een overzicht vinden van de nieuwste energie acties van 2018. Als je deze pagina regelmatig in de gaten blijft houden zul je zien dat er nieuwe acties aan ons overzicht worden toegevoegd. Op die manier weet je zeker dat je up-to-date bent en dat je de allerbeste energie aanbiedingen direct overzichtelijk bij elkaar hebt.

Waar moet je op letten bij energie acties?

Het is natuurlijk erg leuk om een energie actie te vinden die precies bij je past, toch raden we je aan om een aantal zaken goed uit te zoeken voordat je gebruik maakt van een aanbieding. De meeste energie acties zijn namelijk geldig voor nieuwe klanten en als u al klant bent bij een energieleverancier is het vaak slimmer om gewoon over te stappen naar een andere leverancier.

Het kan zijn dat u een welkomstcadeau ontvangt en dat het energiecontract vroegtijdig wordt opgezegd, het komt dan regelmatig voor dat er een deel van het welkomstcadeau moet worden terugbetaald. Daarbij kan het soms even duren voordat uw nieuwe welkomstcadeau wordt geleverd, maar over het algemeen kunt u direct profiteren van alle energie aanbiedingen.

Hoe kan ik profiteren van energie acties?

Zoals net beschreven is het dus best eenvoudig om gebruik te maken van de bovenstaande aanbiedingen. Uit onderzoek blijkt dat 85% van alle consumenten die overstapten naar een andere energieleverancier tevreden tot zeer tevreden waren over de manier waarop dit verliep. Dat is ook wel logisch want er hoeft bijna niets meer gedaan te worden door de consument.

Als u gekozen heeft voor een energie actie gaat uw aanmelding altijd na 2 weken bedenktijd in. Als u overgestapt bent ontvangt u een bevestiging per post of mail, als de bedenktijd verlopen is wordt het oude energiepakket direct voor u opgezegd.

De nieuwe energieleverancier ontvangt automatisch bericht over de definitieve overstapdatum en regelt de overstap met de oude leverancier, u zult misschien wel denken ‘hoef ik dan niets meer te doen?’ Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig de meterstanden doorgeven aan de nieuwe leverancier zodat de nieuwe stroom & gas geleverd kan worden.