Gemakkelijk energie vergelijken en met een paar simpele drukken op de knop tot €350 besparen?

Altijd 100% onafhankelijk advies, volledige prijzen zonder kleine lettertjes en maak je gratis gebruik van onze service. Snel, eerlijk en geen gedoe.

Gemakkelijk energie vergelijken en met een paar simpele drukken op de knop tot €350 besparen?

Altijd 100% onafhankelijk advies, volledige prijzen zonder kleine lettertjes en maak je gratis gebruik van onze service. Snel, eerlijk en geen gedoe.

100% onafhankelijk energie vergelijken.

Alle energieleveranciers op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken.

Laagste prijs, alle aanbieders willen jou dolgraag als klant. 

Jou persoonlijke premie in een paar klikken.

100% onafhankelijk energie vergelijken.

Alle energieleveranciers op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken.

Laagste prijs, alle aanbieders willen jou dolgraag als klant. 

Jou persoonlijke premie in een paar klikken.

Energie vergelijken

Energie vergelijken, iedereen heeft het nodig. Het is tegenwoordig ook in een mum van tijd geregeld.  Met de volgende gegevens kan het in 3 minuten geregeld zijn:

  • Vul uw postcode in
  • Selecteer uw huidige leverancier
  • Kies uw type woning
  • Kies het aantal personen in uw huishouden

De energieverglijker toont nu een gemiddeld verbruik van elektriciteit en gas. Klik op de button ‘Vergelijk nu’ en onze energievergelijker gaat voor u de prijzen van energie vergelijken en berekent de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie.

Start met energie vergelijken, vind de beste aanbiedingen en stap zorgeloos over via onze overstapservice.

Een energiemaatschappij vergelijken

De energietarieven van energieleveranciers verschillen van elkaar. Vergelijk de prijzen, ook van groene stroom, en stap over naar de goedkoopste energieleverancier met een energievergelijker.

Zo bespaart u gemakkelijk honderden euro’s per jaar. We doen dit door Onafhankelijke energievergelijkingen te maken van alle energieleveranciers. De leveranciers hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten en informatie op onze site.

Waarom vergelijken?

Je leverancier voldoet aan je wensen, waarom zou je overstappen? Energie is een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je nu te veel.

Als je al jaren bij dezelfde leverancier bent, loop je aantrekkelijke overstapkortingen mis.

Vergelijken = besparen

Energieleveranciers verlengen contracten vaak automatisch en veel consumenten zijn nog nooit overgestapt.

Door wél over te stappen kun je vaak een energieproduct krijgen met betere voorwaarden, een lagere prijs of een aanbieder met een betere klantenservice.

“Prima informatie en site. Het was heel eenvoudig om over te stappen, in 4 minuten was ik klaar. Ik stap voortaan ieder jaar op deze manier over.”

Gemakkelijk verschillende leveranciers te vergelijken in soort stroom en kosten. Ook met overstappen wordt alles wordt voor je geregeld!”

Je krijgt direct alle vergelijkende prijzen te zien, zodat het meteen duidelijk is wat de verschillen in kosten tussen leveranciers zijn. Even mijn persoonlijke gegevens invullen en het is al geregeld. Ideaal!”

“Je kunt heel makkelijk offertes vergelijken. Heel makkelijk om direct over te stappen. Snel support reactie als nodig. Ik blijf op deze manier overstappen, door alle cashbacks levert me dat al snel meer dan 250 euro per jaar op met 5 minuutjes werk. Top!

Energievergelijking, hoe werkt dat?

Door een energievergelijking te maken kunt u eenvoudig de prijzen van energieleveranciers vergelijken. Onze rekenmodule maakt een nauwkeurige energievergelijking en berekent de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie.

Wilt u ook een energievergelijking maken, dan heeft u uw postcode en energieverbruik gegevens nodig. Heeft u deze gegevens niet bij de hand, dan kan onze rekenmodule op basis van uw type woning en gezinssituatie een gemiddeld energieverbruik berekenen.

Hiermee kunt u een prima energievergelijking maken die u een goed beeld geeft van de verschillen tussen energieleveranciers.

Simpel vergelijken en binnen 10 minuten tot 350 per jaar besparen

Overstappen zonder ook maar 1 vinger uit te steken. Geen gedoe.

Altijd netjes 14 dagen de tijd om rustig na te denken over uw overstap.

U profiteert van exclusieve acties en kortingen en gaat slim besparen.

Energievergelijking in 2017

De energieprijzen 2017 zijn een stuk lager dan vorig jaar. Eheeft alle energieprijzen van 2017 in kaart gebracht.

Alle energieprijzen zijn te vergelijken in onze energie vergelijker zodat u in een oogopslag kunt bekijken welke energieleverancier de goedkoopste is. Wilt u profiteren van lagere energieprijzen? 

Er is veel gaande wat betreft groene stroom er zullen de komende jaren steeds meer producenten bijkomen die hun eigen energie opwekken. Men verdiend namelijk op zijn geproduceerde energie. Maar krijgt ook minder betaald voor de energie die word teruggeleverd aan het net omdat de energieprijzen zo laag zijn. 

Waarom energie vergelijken?

U kunt dit zelf zoveel mogelijk compenseren door uw eigen energieverbruik zoveel mogelijk te beteugelen.

De belasting op aardgas kan roet in het eten gooien omdat deze in 2016 verhoogd is met 27%. Dit kan ervoor zorgen dat u op jaarbasis gemiddeld €35 extra kwijt bent aan uw energiekosten.

Overstappen = besparen

Energieprijzen vergelijken gebeurd dagelijks en veel mensen stappen dan ook over naar de goedkoopste energieleverancier.

U verschaft zich hiermee de vrijheid om ieder jaar de energieprijzen te herzien en over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier op basis van uw situatie en voorkeuren.

essent
nuon
eneco energie

Dit zijn de meest gekozen energieleveranciers tijdens het overstappen in Nederland, bijna alle overstappers besparen tot 350 euro op hun jaarrekening, wat gemiddeld neerkomt op zo’n 20 procent van de kosten voor gas en stroom.  

Hoe werkt energie vergelijken precies?

Ga je energietarieven en -contracten met elkaar vergelijken, houd dan je oude energiecontract bij de hand. Je weet dan wat je momenteel betaalt, zodat je dit kunt vergelijken met de energiecontracten die de vergelijker toont. Geef in de vergelijker aan wat je persoonlijke verbruik is, op welke postcode je woont is en of je groene energie of grijze energie wilt afnemen. Om je overstap compleet te maken vul je vervolgens een overstapformulier in en je door jouw gekozen energieleverancier doet de rest.

1

U vergelijkt en stapt over via onze vergelijker.

2

U krijgt altijd 14 dagen de tijd om rustig na te denken over uw overstap.

3

Uw lopende contract wordt opgezegd en u geeft uw huidige meterstanden door.

4

Uw overstap is voltooid en de levering van energie gaat van start.

Onafhankelijk energie vergelijken

Wij opereren volledig onafhankelijk van energieleveranciers. Dat betekent dat wij er geen enkele baat bij hebben dat je overstapt naar een bepaalde leverancier. 

Energieleveranciers hebben er veel baat bij om exclusieve energiecontracten aan te bieden op vergelijkingssites als  Zij doen dit om te concurreren met andere aanbieders.

Immers: hoe goedkoper een energiecontract is, hoe hoger de betreffende energieleverancier in de vergelijking komt en hoe meer klanten zich aanmelden. Dat is niet alleen goed voor het energiebedrijf, maar ook voor jou als consument. 

De beruchte ”Nog Veel Mindertjes”

Nog Veel Mindertje 1

↬ Bespaar tot 350 euro per jaar

energie gemakkelijk vergelijken in een paar klikken
Nog Veel Mindertje 2

 All-in-one tarieven, geen addertjes onder het gras

nuon energie
Nog Veel Mindertje 3

 Profiteer van exclusieve kortingen en acties

essent energie
Nog Veel Mindertje 4

 Altijd 14 dagen bedenktijd

De beruchte ”Nog Veel Mindertjes”

Nog Veel Mindertje 1

Nog Veel Mindertje 2

Nog Veel Mindertje 3

Nog Veel Mindertje 4

↬ Bespaar tot 350 euro per jaar

 All-in-one tarieven, geen addertjes onder het gras

 Profiteer van exclusieve kortingen en acties

 

 Altijd 14 dagen bedenktijd

energie gemakkelijk vergelijken in een paar klikken
nuon energie
essent energie

Vergelijken

Navigatie

Handige linkjes

Contact

Home

Vergelijken

Veelgestelde vragen

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Bereken energieverbruik

Energieprijzen vergelijken

Alle informatie energieaanbieders

Wat is de beste energieaanbieder

Bel: 011 1100 888

Whatsapp: 06 12345678

E-mail: Mail ons

Chat: rechtsonder