Energie vergelijken en jaarlijks €350 besparen in 3 minuten?

Altijd 100% onafhankelijk energie vergelijken, volledige prijzen zonder kleine lettertjes en maak je gratis gebruik van onze service. Snel, eerlijk en geen gedoe.

100% onafhankelijk energie vergelijken.

Alle energieleveranciers op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken.

Laagste prijs, alle aanbieders willen jou dolgraag als klant. 

Jou persoonlijke premie in een paar klikken.

Energie vergelijken

Energie vergelijken, iedereen heeft het nodig. Het is tegenwoordig ook in een mum van tijd geregeld.  Met de volgende gegevens kan het in 3 minuten geregeld zijn

Bekijk eerst je huidige energiecontract

Het eerste dat je moet doen als je energie wil vergelijken is je huidige energiecontract opzoeken. Je kunt deze online inzien op de site van je energieaanbieder. Op het contract kun je zien of de looptijd van je contract inmiddels verlopen is. Als dat het geval is dan kun je beginnen met energie vergelijken want je contract is dan vrij opzegbaar.

  • Als het contract nog niet verlopen is dan is het slim om 8 tot 6 weken voor het einde van je contract energie te vergelijken. Op dat moment zorg je er namelijk voor dat je oude en nieuwe contract feilloos in elkaar overlopen.

Neem je jaarrekening bij het energie vergelijken

Het is ook slim om je jaarrekening bij het energie vergelijken te gebruiken. Je kunt dan makkelijk je jaarlijkse energieverbruik zien. Als je deze gegevens in de energievergelijker invult kun je heel gemakkelijk een perfecte vergelijking maken. Het verbruik bepaald namelijk hoe veel je gaat betalen.

 

  • Het is alsnog geen ramp als je geen inzicht hebt in je verbruik, de energievergelijker kan op basis van je adres en gezinssamenstelling al een zeer goede schatting maken.

Energievergelijking filteren

Door een energievergelijking te maken kunt u eenvoudig de prijzen van energieleveranciers vergelijken. Onze rekenmodule maakt een nauwkeurige energievergelijking en berekent de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie.

Duurzaamheid en groene & grijze stroom

Veel mensen hechten veel waarde aan de keuze voor grijze of groene energie. Je kunt in de energie vergelijker heel gemakkelijk de optie duurzaamheid kiezen. Daarbij kun je ook de keuze maken tussen grijze of groene stroom.

Vast of variabel contract bij het energie vergelijken?

Nog een belangrijke is het filteren van de vaste of variabele energietarieven in de energievergelijker. Als je nergens aan vast wil zitten raden we altijd een variabel contract aan. Als je de beste prijs willen gaan raden we je aan om voor vaste tarieven te kiezen.

Aan de slag, tijd om een energievergelijking te maken

Tijd om aan de slag te gaan, alle factoren om gemakkelijk energievergelijkingen te maken zijn duidelijk. Vul alle benodigde gegevens in en je kunt direct aan de slag om de beste energieleveranciers te vergelijken.

In de energievergelijker tonen we de laagste jaarprijzen: deze zijn vaak het laagst vanwege een welkomstkorting die aan het einde van je contract wordt uitbetaald. Wil je meteen een lager maandbedrag? Ga dan voor een contract met speciale actietarieven.

“Prima informatie en site. Het was heel eenvoudig om over te stappen, in 4 minuten was ik klaar. Ik stap voortaan ieder jaar op deze manier over.”

Gemakkelijk verschillende leveranciers te vergelijken in soort stroom en kosten. Ook met overstappen wordt alles wordt voor je geregeld!”

Je krijgt direct alle vergelijkende prijzen te zien, zodat het meteen duidelijk is wat de verschillen in kosten tussen leveranciers zijn. Even mijn persoonlijke gegevens invullen en het is al geregeld. Ideaal!”

“Je kunt heel makkelijk offertes vergelijken. Heel makkelijk om direct over te stappen. Snel support reactie als nodig. Ik blijf op deze manier overstappen, door alle cashbacks levert me dat al snel meer dan 250 euro per jaar op met 5 minuutjes werk. Top!

prijsvergelijk energie
energietarieven vergelijken
energie vergelijken onafhankelijk
energie vergelijker

Dit zijn de meest recent opkomende energieleveranciers tijdens het overstappen in Nederland. Deze energie aanbieders beginnen steeds meer Nederlanders te overtuigen met hun scherp geprijsde aanbiedingen

Energie vergelijken, acties en aanbiedingen

Op onze website kun je gemakkelijk alle energie acties en aanbiedingen vinden, wij vinden het belangrijk dat jij een goede deal krijgt voor je energie. Het maakt ons niet uit welke aanbieder u kiest.

Volledig onafhankelijk energie vergelijken

We zijn aan geen enkele energieaanbieder verbonden en vergelijken onafhankelijk alle energieprijzen met elkaar
Het is daarbij ook belangrijk dat tijdens het energie vergelijken rekeing houdt met bijvoorbeeld duurzame leveranciers die u groene stroom leveren. Gebruik de handige filter om al uw wensen te selecteren.

Energievergelijker & Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt ook een steeds grotere rol tijdens het energie vergelijken. Als dat bij jouw ook het geval is kun je in de vergelijker de keuze maken voor een duurzaamheidsfilter zodat de groenste energieleveranciers te vergelijken zijn met elkaar.

U kunt uw zoekopdracht verfijnen door gebruik te maken van zoekfilters. Hierdoor kunt u beter de prijzen van energie vergelijken en het energiebedrijf kiezen dat echt bij u past. In de energievergelijker kun je de volgende filters gebruiken:

  • Contractvorm (vaste of variabele energieprijzen)
  • Looptijd (lengte van het energiecontract)
  • Soort energie (grijze of groene energie)
  • Energieleverancier (alle contracten van een bepaalde energieleverancier

Energievergelijker & Geld besparen

Op deze manier krijgt u gemakkelijk de beste energie aanbiedingen te zien die bij u passen. Het energie vergelijken kost je niks, maar de kostenbesparingen kunnen flink oplopen. Het is daarom belangrijk om in de gaten te houden wat er allemaal in de energiemarkt speelt.

Energievergelijker & Energie acties vergelijken

Nog een voordeel van een online energievergelijkers zijn de welkomstkortingen en scherpe actietarieven die gelden.

Kortingen & Cashbacks

Alle energieleveranciers stunten regelmatig met mooie korting en cashbacks in online energievergelijkers. Dit doen ze omdat de concurrentie op de energiemarkt enorm is.

Prijsvergelijk energie

Alles gaat om prijs en dagelijkse acties kunnen het verschil maken in de verkoop van energie. De ene energieleverancier kan uit het niets een superaanbieding lanceren waardoor jij op het perfecte moment instapt om een besparing te maken.

Nog een goede reden om een energievergelijker te gebruiken.

Energievergelijker & Energietarieven

Je kunt energie vergelijken op verschillende tarieven omdat de prijs constant wisselt. Het is ook verstandig om te filteren op variabele of vaste energietarieven omdat de keuze voor deze tarieven geheel persoonlijk is.

Variabel of Vast?

Bij een variabel contract wordt de prijs gebaseerd op het verleden.

De gemiddelde prijs van de afgelopen 6 maanden bepaalt wat je voor je energie betaald. De energieprijs wordt dus ieder half jaar opnieuw aangepast.

Vaste energieprijzen zijn wat stabieler en dekken de risico’s beter. Als je van zekerheid houdt raden we altijd aan om een vast energie contract te vergelijken.

Voorwaarden energiecontract

Als je een energievergelijker gebruikt weet je zeker dat je een contract hebt bij een aanbieder met de juiste voorwaarden.

Dit is namelijk een van de belangrijkste onderdelen van je energiecontract. Lees daarom ook altijd de voorwaarden goed door, voordat je een nieuw contract afsluit. 

Hoe werkt energie vergelijken precies?

Ga je energietarieven en -contracten met elkaar vergelijken, houd dan je oude energiecontract bij de hand. Je weet dan wat je momenteel betaalt, zodat je dit kunt vergelijken met de energiecontracten die de vergelijker toont. Geef in de vergelijker aan wat je persoonlijke verbruik is, op welke postcode je woont is en of je groene energie of grijze energie wilt afnemen. Om je overstap compleet te maken vul je vervolgens een overstapformulier in en je door jouw gekozen energieleverancier doet de rest.

Simpel vergelijken en binnen 10 minuten tot 350 per jaar besparen

i

Snel & gemakkelijk overstappen zonder ook maar een vinger uit te steken

Altijd netjes 14 dagen de tijd om rustig na te denken over uw overstap.

R

U profiteert van exclusieve acties en kortingen en gaat slim besparen.

Meer Nederlanders vergelijken energie

Al ruim 2,3 miljoen consumenten hebben gebruik gemaakt van energie vergelijken volgens de Autoriteit Consument en Markt(ACM). Sinds 2004 is de energiemarkt vrijgegeven waardoor energieleveranciers de vrijheid kregen om hun eigen energietarieven te bepalen.

Je kunt door heel het jaar heen vergelijken en overstappen

Je kunt als klanten tegenwoordig heel het jaar door energie vergelijken en overstappen. Energiebedrijven worden gedwongen lage energietarieven te hanteren, door de grote concurrentie op de energiemarkt liggen er grote kansen om energietarieven vergelijken rendabel te maken. Je kunt als consument het meeste profiteren door over te stappen na het einde van je jaarcontract.

Veel Nederlanders weten nog niet van energie vergelijken

Veel mensen weten nog steeds niet dat de gas- en stroomtarieven per energieleverancier enorm kunnen verschillen. Ruim de helft van de Nederlanders die gas en stroom afneemt heeft nog steeds geen overstap gemaakt en betaalt het hoogste energietarief. Energie vergelijken kan je op jaarbasis al gauw 300 euro opleveren waardoor energie vergelijken natuurlijk loont.

De Energierekening

Het besparen op energiekosten is alleen steeds lastiger geworden door de vervelende energierekening die helaas nog steeds niet duidelijk is.

Als je onze energievergelijker gebruikt kun je alle onderdelen gemakkelijk overzien waardoor je extra inzicht krijgt in de kosten van je energiecontract.

Tweedelige energierekening

Toch is het wel handig om te weten wat je dan precies vergelijkt. De energierekening bestaat namelijk uit twee delen. Een deel is het energietarief waar je totaal geen invloed op uit kan oefenen en er is nog een deel waarbij de prijs vast staat.

Het vastrecht tarief

Deze prijs staat los van je verbruik(het zogenoemde vastrecht). Beide delen van de rekening kunnen in hoogte verschillen per energieleverancier.

 

Het Energietarief

Het eerste tarief dat je betaalt is het energietarief. Dat is het totale bedrag dat je betaalt per kWh of m3 gas. Dat bedrag staat vast maar kan per maand verschillen. Het kan immers zo zijn dat je in de ene maand meer verbruikt als in de andere.

Je energieverbruik is dus de grootste factor in de totale jaarprijs omdat deze de totale hoogte bepaalt.

Tarief per kWh of m3

De tarieven per kWh of m3 verschillen echter wel per energieleverancier. Het ene energiebedrijf vraagt een hoger tarief dan de andere waardoor je dus kunt prijsvergelijken op energie.

Energie vergelijken & goedkoop uit zijn

Iedereen wil zo goedkoop mogelijk leven, en een energierekening laag houden helpt daar goed bij. Veel mensen zoeken daarom bij het energie vergelijken altijd naar de laagste prijs.

Goedkoop kan duurkoop zijn, let op bij het energie vergelijken

Energie aanbieders speler daar slim op in met allerlei cadeaus en kortingen. Maar let op en laat je oordeel niet vertroebelen. Soms lijken deze energiecontracten voordelig, maar uiteindelijk betaal jij de voordeeltjes helemaal zelf.

Is het contract makkelijk opzegbaar?

Daarbij wil je graag weten of je je contract makkelijk kunt beëindigen en of dit verstandig is, het kan namelijk zijn dat je een boete betaald.

Na het vergelijken van energie en het aanvragen van een energiecontract via de vergelijker op deze website, heb je bij een normale overstap sowieso 14 dagen bedenktijd. Denk er aan, als je annuleert is het slim om altijd een schriftelijke bevestiging te vragen van de leverancier.

 

Energie vergelijken onafhankelijk in 2018

Je kunt er vanuit gaan dat je volledig onafhankelijk energie vergelijkt bij de Nog Veel Minder Energie Makelaar. Het maakt ons niet uit welke leverancier je kiest in de vergelijking omdat we geen speciale afspraken hebben gemaakt met leveranciers. De energieleveranciers hebben echter wel een groot belang om goede energiecontracten aan te bieden in online vergelijkers.

Hoe goedkoper het contract is, hoe hoger de desbetreffende energieleverancier in de vergelijker uitkomt. Dat betekent dat er veel meer klanten zich aanmelden voor een aanbieding. Het goedkoopste energiecontract helemaal aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Veilig energie vergelijken bij NVMEnergieMakelaar

Het is bij ons 100% veilig om energie te vergelijken. Alle gegevens die ingevuld worden zijn versleuteld door de beveiligde HTTPS verbinding. De persoonsgegevens die uitgewisseld worden zijn daardoor volledig veilig, een buitenstaander kan er nooit bijkomen. De gegevens die je gebruikt bij het energievergelijken worden na gebruik niet opgeslagen en gewist, als je de keuze om over te stappen dan worden je gegevens alleen gedeeld met de nieuwe leverancier.

De beruchte ”Nog Veel Mindertjes”

Nog Veel Mindertje 1

↬ Bespaar tot 350 euro per jaar

energie gemakkelijk vergelijken in een paar klikken
Nog Veel Mindertje 2

 All-in-one tarieven, geen addertjes onder het gras

nuon energie
Nog Veel Mindertje 3

 Profiteer van exclusieve kortingen en acties

essent energie
Nog Veel Mindertje 4

 Altijd 14 dagen bedenktijd

energie vergelijken 2018
vergelijken energie
energievergelijkers
energieprijzen vergelijken

Dit zijn de meest gekozen energieleveranciers tijdens het overstappen in Nederland, bijna alle overstappers besparen tot 350 euro op hun jaarrekening, wat gemiddeld neerkomt op zo’n 20 procent van de kosten voor gas en stroom.  

Begin direct met energie vergelijken in 2018

Navigatie

Home

Vergelijken

Over ons

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Contact