FENOR energie review - Alle informatie op één centrale plek

Een energiemaatschappij die het belangrijk vind om eerlijk te zijn en die ervan houdt om klanten gelukkig te maken, dat is Fenor Energie.

Dit bedrijf is dan ook gevestigd in Heerenveen en richt zich zeer breed, namelijk op de volledige zakelijke market van Nederland, en de consument van Noord-Brabant.

Alle energieaanbieders op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken

 

100% onafhankelijk energie vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

  • Prijs diensten 50% 50%
  • Overstap Proces 80% 80%
  • Klanten Service 40% 40%
  • Bereikbaarheid 50% 50%

Contactgegevens Fenor

085 773 3120

8448 GX Heerenveen

Postbus 325

Prijs producten: ⭐⭐★★★
Bereikbaarheid: ⭐⭐⭐★★
Klantenservice: ⭐⭐★★★
Overstap proces: ⭐⭐⭐⭐★
Energierekening: ⭐⭐⭐★★
Klachtenafhandeling: ⭐⭐★★★

 

Fenor Energie

Dit bedrijf vind het erg belangrijk om altijd zeer scherp en duidelijk te zijn. bij het afsluiten van een contract met Fenor Energie krijgt u daarom ook altijd goed te zien wat de verwachten kosten zijn, wat de voorwaarden van het contract zijn, etc. Daarnaast zorgt de organisatie ervoor dat het overstappen naar hun, en klant bij hun worden, zeer makkelijk gaat.

Door dit eenvoud kunt u altijd goed begrijpen waar de energie vandaan komt en daarnaast zijn alle voorwaarden en tarieven ook altijd goed duidelijk bij u. De energie maatschappij is zeer betrokken en helpt u dan ook altijd graag bij vragen en/of opmerkingen.

De energie maatschappij vind het erg belangrijk om veel tevreden klanten te hebben en gaat dan ook altijd op zoek met u voor de beste deal. Doordat de maatschappij geen welkomstbonussen of producten aanbied om klanten te werven, kunt u genieten van een nog scherpe prijs waardoor u maandelijks goedkoper uit bent.

Bij Fenor Energie word de elektriciteit altijd groen geleverd. Daarnaast krijgt bij Fenor energie uiteraard ook gas, deze gras is altijd in een grijze vorm. Uiteraard is het ook bij Fenor ook mogelijk om ervoor te kiezen om het gas in een groen vorm geleverd te krijgen.

Meer informatie over de verschillende diensten van Fenor Energie

Fenor bied verschillende extra diensten aan, waar u als klant gebruik van kunt maken. Zo kunt u zeer eenvoudig online de meterstanden doorgeven. Het is dan ook niet nodig om deze per post op te sturen, of om iemand thuis bij u te laten komen om deze te controleren.

Via de website zelf kunt u instellen om een melding per mail te krijgen op het moment dat het weer tijd word om de meterstanden door te geven. Zo vergeet u dit niet. Daarnaast is het mogelijk om via de online omgeving van mijn Fenor alle termijnbedragen te wijzigen.

Dit kan dan ook altijd. Verder is het belangrijk om te controleren waar u voor betaalt, en om het factuur hiervan in te zien, dit kan via de website van mijn Fenor. Hetzelfde geld voor het wijzigen van diverse gegevens. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, of gaat een andere partner bij uw wonen, deze gegevens zijn eenvoudig aan te passen via Fenor.

Geld besparen met Fenor

Uiteraard is het mogelijk om via de website van Fenor zelf over te stappen. Echter kunt u er ook voor kiezen om via de website van nvmenergiemakelaar over te stappen. Deze website heeft als voordeel dat de overstap helemaal voor u word geregeld, en dat u zelf hier dan ook niks maar aan hoeft te doen. Ook profiteert u van een vast tarief dat geldt voor 1 tot 3 jaar en daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen tussen twee verschillende looptijden.

Een contract van 1 of 3 jaar?

Namelijk een contract voor 1 jaar, of een contract voor 3 jaar. Via de site wordt automatisch berekend wat het gunstigste tarief voor Fenor Energie is. Door dan ook de tarieven te vergelijken met uw huidig energie contract is het mogelijk om honderden euro’s per jaar te besparen. Het vergelijken gaat in een paar minuten, en na afloop van het vergelijken bestaat er de mogelijkheid om via nvm energie makelaar over te stappen.

NVMenergiemakelaar zorgt dan ook voor de volledige overstap. De tarieven op de website zijn altijd all in one tarieven wat inhoud dat er geen addertjes onder het gras zitten, en dat de bedragen die er staan, ook niet hoger gaan worden. Daarnaast is het mogelijk om altijd nog een contract op te zeggen of te wijzigen, mitst dit gebeurt in de eerste 14 dagen na het afsluiten van het contract, dit is namelijk de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Natuurlijk is Fenor niet de enige aanbieder die we vergelijken, zo kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar andere energiebedrijven. We hebben ze onder dit artikel alle aanbieders op een rijtje gezet. Klik op de buttons onder de logo’s als u meer wilt lezen over de andere energie aanbieders.

De garantie van 100% duurzaam opgewekte energie van Fenor

Fenor biedt al haar klanten tegenwoordig duurzaam opgewekte energie aan. Als we links naar het stroometiket gaan kijken dan zien we dat Fenor na 2014 over is gestapt op duurzame alternatieven, in plaats van sjoemelstroom.

Ze hebben aangegeven dat vrijwel alle energie is opgewekt via windenergie uit Nederland. Daarnaast komt ook de biomassa volledig uit Nederland geven ze aan!

Waarom kiezen voor Fenor energie?

Fenor is een van de nieuwe energieleveranciers in de energiemarkt van Nederland. Zo is het bedrijf pas opgericht in 2012 door experts die al jarenlange ervaring hebben in de energiemarkt.

Fenor raadt aan om energie bij hun af te nemen wanneer je houdt van persoonlijk contact. Een persoonlijke partner eigenlijk op het gebied van energie. Dit beeld van persoonlijk contact proberen ze dan ook na te streven door korte lijnen te gebruiken tussen de klant en Fenor zelf!

Persoonlijk contact Fenor

Bij Fenor is een groot ideaal om altijd persoonlijk contact te behouden met hun klanten. Zij proberen dit te doen door een toereikende klantenservice te bieden, die je kan helpen bij het beantwoorden van moeilijke vragen of gewoon op advies gebied. Erg handig dus voor de consument die niet precies weet hoe de energiemarkt in zijn werk gaat in Nederland!

100% Groene energie bij Fenor

Het energiebedrijf Fenor levert dus groene energie. Veel van deze duurzame opgewekte energie wordt opgewekt door windenergie afkomstig uit Nederland. Daarnaast wordt iets minder dan de helft van de duurzame opgewekte energie uit Nederland gehaald. De rest van de energie die Fenor levert wordt geïmporteerd uit andere Europese landen, uiteraard is deze energie ook duurzaam opgewekt!

Groene energie bij Fenor

Fenor is een energieleverancier die hun klanten voorziet van groene stroom. Dan hebben we het dus over groene stroom en groen gas. Sinds de transitie van duurzame energie is Fenor hier ook in mee gegaan. Ze merkten dat duurzaamheid een steeds belangrijker puntje werd in de Nederlandse samenleving en ze proberen hier dan ook op in te spelen.

Het fijne hieraan is dat Fenor voordelige tarieven hanteert als het gaat duurzame energie. Zo kun je als consument profiteren van een voordelige energierekening en ben je tegelijkertijd ook bezig met het helpen van de milieuverbetering. Een win-win situatie zullen we maar zeggen!

Alle pakketten van Fenor op een rijtje

Fenor biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende pakketten. Heb je bijvoorbeeld geen behoefte aan stroom? Dan kun je kiezen voor alleen een pakket met gas. Dit geldt hetzelfde voor als je alleen stroom wil, dan kun je uiteraard kiezen voor alleen een stroompakket.

Kijk snel hieronder om te kijken wat voor pakketten Fenor aanbiedt aan de consument. Doe er je voordeel mee want ze maken vaak gebruik van leuke acties en aanbieding als het gaat om duurzame energie!

Pakketten van Fenor

Kijk snel onder aan dit artikel om een overzicht te zien van de pakketten die worden aangeboden. Verder hebben wij voor jou de pluspunten op een rijtje gezet die je waarschijnlijk erg belangrijk vindt bij het afsluiten van een nieuw energiepakket.
Klik op de button om snel en makkelijk alle pakketten in te zien!

Energie Pakketten van Fenor

Stroom & Gas

 Zekerheid

 Groene stroom

Combinatie voordeel

Gas

Zekerheid

Gebruik van groen gas

Voordelige tarieven

Stroom

 Levering groene stroom

 Voorstander duurzaamheid

Altijd voordelige stroom tarieven