Greenchoice, de aanbieder met geweldige klantenservice!

Over 2017 is Greenchoice uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke energie aanbieder van Nederland. Nadat ze deze prijs al hadden gewonnen bij de consumentenbond, zijn ze ook hier uitgeroepen tot de beste. Hiermee voegen ze weer een mooie prijs toe aan het totaal, nadat ze hem dus al bij de consumentenbond hadden gewonnen, werden ze bij customer centric ook al uitgeroepen tot de klantvriendelijkste.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste Energie tarieven!

Alle energieleveranciers op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken

 

100% onafhankelijk energie vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Prijzen gewonnen

Daarnaast hadden ze al de ‘customer centric DNA award (ook van Customer Centric) gewonnen. Deze prijs wordt per sector toegewezen, andere winnaars hiervan waren: BMW, D-Reizen, Hema, Coolblue, KLM en de Regiobank.

Direct energie vergelijken? Klik dan op de button of op de link om er meer informatie over te lezen.

CCDNA Awards

Op basis van een onderzoek onder 12.000 consumenten, die klant zijn bij meer dan 100 bedrijven. Zij konden op hun eigen manier aangeven wat zij van het bedrijf vonden, hoe zij het bedrijf zouden omschrijven, waarna de bedrijven getest worden op hun klantgerichtheid. Vervolgens werd er ook gekeken hoe sterk het merk was, en op basis hiervan werd er een uitslag bekend gemaakt. Greenchoice was duidelijk een van de betere energie aanbieders.

greenchoice klantenservice
 
“Duidelijke website en het was eenvoudig om mijn gegevens in te vullen. De resultaten worden daarbij op verzoek naar je gemailed. Ik kon daarna gemakkelijk via de e-mail doorgaan met overstappen.”

“Simpelweg een hele fijne vergelijkingssite! Makkelijk en overzichtelijk. Ze helpen je zelfs je contract bij je huidige leverancier op te zeggen, top!”

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Stroom, Gas , Netbeheer, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over Energie aanbieders!

Begin nu met het vergelijken van alle energie aanbieders