Sepa energie review - Alles op een rijtje

Een zeer voordelige energiemaatschappij die groene energie levert voor zowel de consument, als voor verschillende bedrijven, dat is het merk SEPA Energie. SEPA Energie word daarom ook wel SEPA Green genoemd, vanwege het feit dat er duurzame energie oplossingen bij hun af te sluiten zijn.

Alle energieaanbieders op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken

 

100% onafhankelijk energie vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 
  • Prijs diensten 60% 60%
  • Overstap Proces 80% 80%
  • Klanten Service 60% 60%
  • Bereikbaarheid 60% 60%

Contactgegevens Sepa

088-0224899

M.H. Tromplaan 55

7513 AB Enschede

info@sepagreen.nl

Prijs producten: ⭐⭐⭐★★
Bereikbaarheid: ⭐⭐⭐★★
Klantenservice: ⭐⭐⭐★★
Overstap proces: ⭐⭐⭐⭐★
Energierekening: ⭐⭐⭐★★
Klachtenafhandeling: ⭐⭐⭐★★

 

Lekker groen met Sepa Green

Alle energieaanbieders in Nederland zitten gebonden aan bepaalde regels, zo ook Sepa Green. Zij moeten namelijk ieder jaar opnieuw een stroometiket publiceren met informatie over de herkomst van de duurzame stroom en hoe deze is opgewekt. Dit wordt samen gebracht in het stroometiket van Sepa Green, de recentste versie is die van 2017.

Deze energieaanbieder levert 100% groene stroom, daar hoeft u zich niet druk om te maken. Een vraag die bij veel consumenten opkomt is waar deze groene stroom dan vandaan komt, het is natuurlijk beter voor Nederland als het binnenlands wordt opgewekt. Van de 100% is 45% opgewekt, dus geproduceerd in Nederland. De overige 55% is afkomstig uit Scandinavië. De voornaamste duurzame energiebronnen zijn biomassacentrales en waterkrachtcentrales.

Hieronder vindt u het stroometiket van Sepa Green.

Meer informatie over SEPA Energie

SEPA Energie is een bedrijf dat onderdeel is van een Duits bedrijf, genaamd de schutting Energy Group. Deze groep vind het erg belangrijk om te komen met energieoplossingen die goed voor het milieu zijn, en daarnaast ook duurzaam zijn.

Dit bedrijf bestaat al vrij lang, en was in het verleden bezig met het geven van verschillende certificaten op basis van de energie. Hierdoor weten klanten altijd dat ze echt betalen wat ze verbruiken en daarnaast vind SEPA Energie het erg belangrijk om altijd eerlijk en transparant te zijn tegenover u. U krijgt dan ook altijd inzage over hoe de geleverde energie is opgewekt, en ook krijgt u nog meer gegevens en informatie van energie aanbieder SEPA.

Mogelijkheden bij SEPA Energie

Doordat deze energie maatschappij helemaal groen en duurzaam te neomen is, maakt SEPA Energie uiteraard gebruik van zonnepanelen. Deze zijn dan ook volop bij hun verkrijgbaar en nadat u een contract met hun afsluit worden er dan ook zonnepanelen geplaatst. Hier hoeft u verder niks meer voor te betalen.

Maar ook als u wat advies wilt hebben over deze zonnepanelen zelf, en/of de plaatsing hiervan, dan helpen zij u altijd graag. Het bedrijf bied dan ook verschillende duurzame energie oplossingen en geeft daarnaast niet veel geld uit aan de reclame. Zij investeren dan ook liever dit geld in zonnepanelen.

Verschillende oplossingen die SEPA energie ook nog biedt

Zoals al eerder gezegd levert SEPA dus ook energie voor de zakelijke markt. Zo kunt u als bedrijf en/of als instelling ervoor kiezen om gebruik te maken van duurzame energie bronnen zoals de wind, de zon en van biomassa, om vervolgens het energie verbruik van u terug te dringen. Er kunnen dan ook verschillende centrales en ketels geplaatst worden om gebruik te maken van deze duurzame energie.

Naast uiteraard de plaatsing van zonnepanelen en van collectoren, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor windturbines en warmtekrachtcentrales en biomassaketels die ervoor zorgen dat het energie verbruik naar benden gaat. Het bedrijf kijkt altijd met u samen wat de beste oplossing is, die het meeste bijdraagt aan een goede duurzaamheid, en waardoor u het meeste geld kunt besparen op de energie rekening.

Daarnaast geef het bedrijf ook verschillende garanties af. Zo vinden ze het erg belangrijk dat er een goede transparantie en eerlijkheid is. Zo moet de groene energie altijd komen van verschillende locaties die in Nederland zijn gevestigd.

Ook geeft het bedrijf de garantie dat altijd minimaal 20 procent van alle opgewekte energie die word geleverd, in Nederland is opgewekt. U krijgt dan ook vaak een groencertificaat waar op alle gegevens te zien zijn. Door dan ook te kiezen voor zo’n duurzame manier van energie opwekken draagt u bij aan een goede energievoorziening voor Nederland die volledig duurzaam is.

Geld besparen met SEPA energie

Naast het feit dat de website een aantal prachtige mogelijkheden biedt op het gebied van duurzame energie winning, kunt u daarnaast ook kiezen voor zeer scherpe tarieven. Wanneer besluit om over te stappen via de website van nvmenergiemakelaar.nl kunt u namelijk profiteren van stroom die altijd 100% groen en is en daarnaast krijgt u een grote korting bij een vast tarief dat geld voor 1 tot en met 3 jaar.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een contract dat past bij uw situatie en bij uw wensen. Zo bied deze verzekering een 1 jarig contract aan dat het meeste word gekozen, maar uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere looptijd die beter past bij uw wensen en doelstellingen voor duurzame energie.

Overstappen naar SEPA energie

Nadat u wat gegevens hebt ingevuld over het huidige verbruik bij de huidig energie leverancier word er gekeken wat de grootste besparing is die mogelijk is bij SEPA Energie. Doordat het energie bedrijf dus gebruik maakt van verschillende bronnen om energie op te wekken, is er altijd wel een geschikte manier die het aller voordeligste, en het betrouwbaarst, voor u is.

sepa green stroometiket

100% groen met Sepa Green

Sepa is erg trots op haar groene energie en deelt dit dan ook graag met jou als consument. Kijk hier rechts voor meer informatie over de herkomst van groene stroom bij Sepa Green.

Alle pakketten van Sepa green op een rijtje

Sepa green is een energieaanbieder die standaard groene stroom levert, hiervan is minimaal 20% afkomstig uit Nederland. Dit jaar lag dit percentage op wel 45%.

Sepa green heeft geen eigen energiebronnen en moet dan het ook doen met GvO’s. In de toekomst willen zij graag eigen energie produceren.

sepa energie pakketten

Groen met Sepa Green

Sepa green houdt ervan om transparant te zijn naar de consument, daarom willen ze ook graag laten weten waar je duurzame energie vandaan komt. Ze werken middels groencertificaten en investeren in duurzame projecten voor de verduurzaming van Nederland. Kijk snel naar de pakketten en draag een handje bij.

Energie Pakketten van Sepa Green

Stroom en/of gas vast

Looptijd 1 t/m 5 jaar

Enorm transparant

 Ga voor zekerheid

Stroom en/of gas variabel

Maandelijks kosteloos opzegbaar

Profiteer van goedkope tarieven

Elk halfjaar update van je tarieven