United consumers review - Alles op een rijtje

United Consumers is een Nederlandse energieleverancier die al sinds het jaar 2000 zaken doet in Nederland. Het grote doel van UnitedConsumers is zoveel mogelijk lastenverlichting voor de consument. Een energieleverancier die houdt van innovatie en kwaliteit.

Dit zien we terug in de constante ontwikkeling van de energieleverancier, zo worden er steeds nieuwe manieren bedacht om eenvoudiger te besparen op de energierekening. Zo verdwijnt het geld niet naar de vervelende energierekening, maar naar leukere dingen!

Alle energieaanbieders op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken

 

100% onafhankelijk energie vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 
  • Prijs diensten 60% 60%
  • Overstap Proces 60% 60%
  • Klanten Service 70% 70%
  • Bereikbaarheid 50% 50%

Contactgegevens UnitedConsumers

040 – 235 0560

Luchthavenweg 20

5657 EB Eindhoven

Prijs producten: ⭐⭐⭐★★
Bereikbaarheid: ⭐⭐★★★
Klantenservice: ⭐⭐⭐⭐★
Overstap proces: ⭐⭐⭐★★
Energierekening: ⭐⭐⭐⭐★
Klachtenafhandeling: ⭐⭐★★★

 

UnitedConsumers is een duurzaam ingestelde energieleverancier. Dit is te zien door de energielevering van de energieleverancier, namelijk 100% opgewekte stroom door wind bronnen. Ook betaal je niet extra geld om duurzame energie te ontvangen, dit is bij sommige energieleveranciers helaas anders. De energie aanbieder probeert hiermee afname van groene energie te stimuleren. Samen voor een duurzame toekomst. 

Bekijk hieronder het stroometiket.

UnitedConsumers, een consumentencollectief

Een collectief, het is vast en zeker wel eens voorbij gekomen toen je op zoek was naar een nieuw energiecontract. Een goed voorbeeld van een collectief, is die van vele werkgevers. Zo kun je als werknemer van het bedrijf goedkoper verzekeringen afsluiten. UnitedConsumers is net zo’n collectief, alleen dan een consumentencollectief. Doordat UnitedConsumers grootschalig energie inkoopt is het mogelijk om goedkopere deals aan te bieden aan de consument, iets wat we zeker terug zien in de energietarieven van UnitedConsumers.

Hoe kun je meer geld besparen bij United Consumers?

Geld besparen bij deze energieleverancier is niet moeilijk. Zo is meedoen aan besparing op de vaste lasten een eitje. Je kiest een energiepakket en meld jezelf aan bij het klantenbestand van UnitedConsumers. Wanneer je jezelf hebt aangemeld krijg je een persoonlijke mail met daarin jouw eigen inlogcode. Met deze inlogcode is het mogelijk om in te loggen op ‘Mijn UnitedConsumers’. Als je bent ingelogd met jouw persoonlijke code is het mogelijk om kortingen en aanbiedingen te bekijken en om deze vervolgens te laten uitbetalen op jouw bankrekening.

Waar staat UnitedConsumers voor?

  • Het is een energieaanbieder die niemand uitsluit, iedereen is welkom om zichzelf in te schrijven voor het consumentencollectief. (consumentencollectief voor en door consumenten.
  • Een energieleverancier die zich altijd aan de afspraken houdt; afspraak is afspraak, zo kunnen we lezen op de website van UnitedConsumers.
  • Een zo groot mogelijke besparing op de vaste lasten mogelijk maken.
  • Behulpzame energieleverancier wanneer je met vragen zit over bijvoorbeeld jouw energiecontract of over besparingen.

Goedkope energie

Besparen op jouw energierekening is tegenwoordig niet meer moeilijk. Ook wanneer je kiest voor energieleverancier UnitedConsumers, dan krijg je tal van mogelijkheden om te kunnen besparen op de energierekening. Het is namelijk zo dat je standaard 10% korting krijgt op jouw energietarief, dit wordt gehanteerd op de tien grootste energieleveranciers van Nederland.

Zo kan het de ene maand voorkomen dat Oxxio goedkoop is en de andere maand Essent die extra goedkoop is. Handig besparen zullen we maar zeggen! Nooit meer teveel betalen bij UnitedConsumers door aanhoudende kortingen en standaard goedkope energie!

Verschillende energiecontracten

Je krijgt de mogelijkheid bij UnitedConsumers om te kiezen uit drie verschillende soorten energiecontracten. We hebben ze hieronder overzichtelijk met specificaties opgesomd.

1 jaar variabel

Een eenjarig energiecontract met een maandelijks variabel energietarief. Daarbovenop krijg je een welkomstbonus van €20,- en 10% korting op het gemiddelde energietarief van de tien grootste energie aanbieders in Nederland.

1 jaar vast

Een eenjarig energiecontract met een maandelijks vast energietarief. Daarbovenop krijg je een welkomstbonus van €20,- en 10% korting op het gemiddelde energietarief van de tien grootste energie aanbieders in Nederland.

3 jaar vast

Een driejarig energiecontract met een maandelijks vast energietarief. Daarbovenop krijg je een welkomstbonus van €60,- en 10% korting op het gemiddelde energietarief van de tien grootste energie aanbieders in Nederland.

Verschil tussen variabele en vaste energietarieven

Van een ding ben je verzekerd bij UnitedConsumers en dat is goedkope energie. Goedkope energie wordt bij elk soort energiecontract aangeboden. De enige keus die je moet maken is; wil ik een variabel of vast energiecontract? Maak je de keus voor een vast energiecontract dan betaal je de gehele looptijd van jouw contract hetzelfde energietarief.

Kies je toch liever voor een variabel contract door een aankomende verhuizing? Geen probleem, dit is mogelijk. De prijzen van het variabele energietarief worden vastgesteld in juli en januari. In sommige gevallen is dit voordelig, maar ook nadelig. Als de energieprijs stijgt, dan betaal je meer, als de energieprijs daalt, dan betaal je minder. Bij een vast tarief moet je er wel opletten dat je een hoger energietarief hebt per kWh.

Kortingen en aanbiedingen

Zoals je net hebt kunnen lezen is het eenvoudig om te besparen bij UnitedConsumers. Dit is mogelijk door vele kortingen en de grote inkoop van energie. Deze energieleverancier heeft een klantenbestand van maar liefst 500.000 consumenten. Dit houdt in het kort in, groot inkopen dus goedkopere energietarieven.

Bovenop deze goedkopere energietarieven krijg je een riante welkomstbonus als nieuwe klant. Deze welkomstbonus bouw je op in de jaren van jouw contract, de bonus kan in drie jaar maximaal oplopen tot €270,-. Weer wat extra geld om leuke dingen van te doen! Dreigt je oude energieleverancier met een overstapboete? Geen probleem, UnitedConsumers is blij met jou als nieuwe klant en wil graag jouw overstapboete betalen.

Is UnitedConsumers duurzaam?

UnitedConsumers is een energieleverancier die standaard groene stroom aanbiedt aan hun klanten. Dit doen ze om samen met de consument te zorgen voor een betere toekomst omtrent het milieu. Duurzaamheid kun je in verschillende facetten van het bedrijf terugzien, zo is het energieleverancier die volledig digitaal is ingesteld. Papier wordt nauwelijks gebruikt, mail of bellen heeft de voorkeur bij deze energieleverancier om zo het overbodige papierwerk te verbannen. Als er toch iets geregeld moet worden via de post, dan gebeurt dit met een verzending die verantwoord is voor het milieu, zonder CO2 dus.

Aangesloten bij duurzame organisaties/projecten

Het is een energieleverancier die continu bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen ze veelvuldig door samen te werken met andere duurzame organisaties en bedrijven. Het grote doel is om grootschalig het milieu te verbeteren voor onze kleinkinderen. Zo werkt UnitedConsumers nauw samen met keurmerk FSC, MVO Nederland en de energy valley.

Stroometiket

UnitedConsumers is een duurzaam ingestelde energieleverancier. Dit is te zien door de energielevering van de energieleverancier, namelijk 100% opgewekte stroom door wind bronnen. Ook betaal je niet extra geld om duurzame energie te ontvangen, dit is bij sommige energieleveranciers helaas anders. De energie aanbieder probeert hiermee afname van groene energie te stimuleren. Samen voor een duurzame toekomst.

stroometiket unitedconsumers

Gewoon groen bij UnitedConsumers

Kies je voor UnitedConsumers als energieleverancier, dan ben je verzekerd van 100% duurzame energie. Bekijk hier links het stroometiket.

Hoe werkt UnitedConsumers?

Een vraag die we vaak voorbij zien komen over deze energieleverancier; hoe werkt het als ik mezelf aanmeld bij het consumentencollectief van UnitedConsumers. Om het wat duidelijker te maken hebben we hier rechts de werkwijze in een afbeelding geplaatst. 

Opzegboete

Vaak worden mensen bang als ze horen van de overstapboete bij een overstap naar een nieuwe energieleverancier. Geen paniek, UnitedConsumers is blij met jou als klant en wil graag deze overstapboete voor je betalen!

Alle pakketten van UnitedConsumers op een rijtje

UnitedConsumers is een energieleverancier met drie mogelijkheden. Zo ontvang jij altijd groene stroom en heb je de flexibiliteit om te kiezen uit wel soort contract je wilt afsluiten. We hebben alle pakketten op een rijtje gezet, druk op de knop hieronder om de drie pakketten in te zien.

Groene pakketten van UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers kan je altijd gebruik maken van 100% groene stroom, bij welk pakket je ook kiest, er is geen mogelijkheid meer om te kiezen voor grijze stroom. Zoals net gezegd kun je zelf een contract kiezen, zowel vast of variabel. Bekijk snel de pakketten hieronder of in de energievergelijker om direct de tarieven op jouw adres te zien!

Energie Pakketten van UnitedConsumers

1 Jaar Vast

 Altijd goedkope energie

 Altijd groene energie

 Al je zaken online regelen

3 Jaar Vast

 Altijd laag geprijsd

 Altijd groene energie

 3 jaar zekerheid over scherpe tarieven

1 Jaar Variabel

 Altijd groene energie

 Maandelijks gratis opzegbaar

 Profiteren van laagste tarieven