Vrijopnaam review - Alles op een rijtje

Er zijn veel verschillende energie maatschappijen in Nederland. Een nieuwe maatschappij is Vrijopnaam. Deze energieleverancier vind duurzaamheid dan ook erg belangrijk. Via de website van nvmenergiemakelaar kunt u de beste tarieven bekijken voor deze energiecontracten en kunt u ook direct een contract afsluiten.

Alle energieaanbieders op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken

 

100% onafhankelijk energie vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

  • Prijs diensten 60% 60%
  • Overstap Proces 80% 80%
  • Klanten Service 60% 60%
  • Bereikbaarheid 60% 60%

Contactgegevens Vrijopnaam

085 – 30 32 652

Takkebijsters 9c, Breda

klantteam@
vrijopnaam.nl

Prijs producten: ⭐⭐⭐★★
Bereikbaarheid: ⭐⭐⭐★★
Klantenservice: ⭐⭐⭐★★
Overstap proces: ⭐⭐⭐⭐★
Energierekening: ⭐⭐⭐★★
Klachtenafhandeling: ⭐⭐★★★

Meer informatie over VrijopNaam Energie

VrijopNaam energie vind het erg belangrijk om goed met het milieu om te gaan en ook om te zorgen voor een goede duurzaamheid. Op het moment dat u besluit een contract aan te gaan met deze energiemaatschappij ontvangt u gratis een eigen zonnepaneel dat direct te gebruiken.

Dit paneel zorgt ervoor dat u zelf uw eigen energie kunt opwekken. Dit paneel word geplaatst in een zonnepark. Dit heeft als voordeel dat u altijd gebruik kunt maken van de energie die is opgewekt door deze zonnepanelen. Wanneer uw dak bijvoorbeeld niet geschikt is voor zonnepanelen, dan maakt dit nu niet meer uit.

De verschillende contracten van Vrij op naam Energie

Deze energie vind duurzaamheid erg belangrijk en dus kunt u alleen kiezen voor allemaal duurzame contracten. Doordat u direct kunt genieten van de voordelen van de zelf opgewekte stroom, hoeft u hier verder geen kosten meer aan te hebben.

Dankzij deze verzekering is het dan ook niet meer nodig om alleen grijze energie aan te schaffen. Deze grijze energie word namelijk door de zonnepanelen omgezet naar een groene energie waardoor het direct te gebruiken is.

Groene energie van VrijopNaam

Dit is dan ook perfect voor mensen die geen geschikt dak hebben om zonnepanelen te gebruiken, maar ook voor mensen met een benedenwoning en/of een appartement krijgt u nu de mogelijkheid om te genieten van een gezonde en groene energie.

Deze energie maatschappij zorgt er dan ook voor dat u een contract kunt afsluiten wat duurzaam en goedkoop is, en daarnaast natuurlijk helemaal 100% groen te noemen is. Daarnaast is er de mogelijkheid om bij VrijopNaam Energie groen gas af te nemen.

Extra diensten van VrijopNaam energie

Een ander voordeel van de VrijopNaam Energie is dat ze verschillende extra diensten aan bieden waar u gratis van gebruik kunt maken, als klant van VrijopNaam energie. Zo krijgen klanten van deze verzekering bijvoorbeeld altijd een slimme meter die den mogelijkheid heeft om op afstand verschillende gegevens van de energie af te lezen.

Ook kunt u met deze meter eenvoudig gegevens wijzigen en aanpassen. Is de temperatuur bijvoorbeeld te warm of te koud? Met de VrijopNaam Energie meter kunt u de temperatuur in uw eigen huis, maar ook in verschillende ruimtes, eenvoudig aanpassen. Een ander voordeel van de verzekering is het feit dat ze een advies geven over de zonnepanelen en daarnaast ook veel informatie hierover bieden.

Belangrijke zaken over Vrijopnaam energie

Aangezien VrijOpNaam Energie vrij nieuw is, zullen wij nog wat meer over deze verzekering vertellen. Deze verzekering is helemaal zelfstandig en behoort dan ook niet tot een andere grote leverancier. Daarnaast is deze maatschappij vrij onbekend omdat het bedrijf weinig geld uitgeeft aan de marketing en reclame. Dit geld dat bespaar wordt, wordt vervolgens gebruikt om de energie producten uit te breiden en ook om de klanten van de maatschappij extra gunstige tarieven te kunnen aanbieden.

De stroom die u bij dit bedrijf afneemt is dan ook echt volledig groen. Maar ook energie die u niet zelf opwekt, word altijd helemaal groen geleverd. Echter is dit bedrijf zeer betrouwbaar te noemen en zijn er veel positieve dingen te vinden over deze maatschappij op internet. Zo is VrijopNaam lid van het bekende ACM. Dit bedrijf geeft verschillende vergunningen aan maatschappijen en zorgt ervoor dat zij zich aan de regelgeving houden.

Doordat dit bedrijf lid is van de ACM zou u zeker kunnen zeggen dat ze als het ware een soort van keurmerk hebben, waardoor het bedrijf nog betrouwbaarder is. Ook is VrijOpNaam lid van de Gedragscode Consument en Energieleverancier, en bij het EDSN, en CER, wat ervoor zorgt dat ze nog betrouwbaarder zijn.

Overstappen en geld besparen

Door via de vergelijker aan te geven wat uw gebruik is, en aan te geven dat u graag wilt overstappen naar VrijopNaam Energie, kunt u via de vergelijkingswebsites meteen de tarieven bekijken en deze sorteren op basis van prijs laag naar hoog, waarna u direct kunt overstappen.

Natuurlijk is Vrijopnaam niet de enige aanbieder die we vergelijken, zo kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar andere energiebedrijven. We hebben ze onder dit artikel alle aanbieders op een rijtje gezet. Klik op de buttons onder de logo’s als u meer wilt lezen over de andere energie aanbieders.

stroometiket vrijopnaam

De garantie van 100% groene stroom bij Vrijopnaam

Vrijopnaam verzekert je 100% Nederlandse zonne-energie. De CO2-uitstoot die voortkomt uit het gasverbruik van klanten wordt gecompenseerd met CO2 certificaten die gecertificeerd zijn met het Gold Standard keurmerk.

 

Zonnepanelen van vrijopnaam, hoe werkt het?

Bij vrijopnaam kun je jezelf inkopen in een zonnepark, waardoor je altijd zelf groene stroom opwekt. Mocht je teveel produceren, nemen zij dit af. Daarnaast regelen zij het onderhoud en verhuizen deze panelen altijd met je mee. Dat is toch altijd mooi meegenomen.

zonnepanelen vrijopnaam

Zonnepanelen van Vrijopnaam

Vrijopnaam is niet alleen maar een zonnepanelenboer maar levert ook gas en stroom. Wellicht is deze innovatieve en jonge energieaanbieder iets voor u?

vrijopnaam zonder winstmarge

Vrijopnaam en haar winstmarge

Zie hierboven de winstmarge van Vrijopnaam in vergelijking met de traditionele energieaanbieders in Nederland. Zij willen geen winst op haar klanten maken, een fijn gevoel als consument toch?

Energie zonder winstmarge bij vrijopnaam, te mooi om waar te zijn?

Geen winst maken op jouw stroom, dit klinkt bijna als een sprookje. Maar toch is het zo, dit komt doordat het doel van vrijopnaam niet winst maken is. Zij proberen zoveel mogelijk mensen aan te sluiten op zonne-energie. Waar andere een winstmarge hanteren op stroom, doen zij dit niet. Je betaalt hier alleen maandelijks een vaste abbonement bedrag plus de kostprijs.

Alle pakketten van Vrijopnaam op een rijtje

Als je als klant van Vrijopnaam zonnestroom zelf opwekt dan is deze stroom ook van jou. De winst die de energieaanbieder normaal pakt, steek je nu in je zak. Wek je niet genoeg stroom op? Dan ontvang je reststroom en gas zonder winstmarge.

pakketten vrijopnaam

Zon pakketten van Vrijopnaam

Vrijopnaam doet niet aan bijkomende kosten, alles wat je betaal is inclusief. Je wekt dan ook je eigen stroom op door middel van een Paneelopnaam, dit is een zonnepaneel in een van de parken van Vrijopnaam, dit noemen ze ook wel eigenaarschap. Kijk snel wat Vrijopnaam je te bieden heeft.

Energie Pakketten van Vrijopnaam

Zonne-stroom en CO2 gecompenseerd Gas

Zekerheid met vast tarief

Duurzame Zonnestroom

Geen winstmarges

Zonne-stroom en Gas variabel

 Profiteren van scherp geprijsde tarieven

Duurzame zonnestroom

Maandelijks kosteloos opzeggen

Zonne-stroom en Gas variabel Energiezuinig

Lekker groen bezig

 Duurzame zonnestroom

Geen winstmarges

Stroom Pakketten van Vrijopnaam

Zonne-stroom

 Zekerheid met een vast tarief

Geen winstmarges

Standaard scherp geprijsd

Zonne-stroom variabel

Maandelijks kosteloos opzegbaar

Duurzame zonne-stroom

Samen Nederland groener maken

Zonne-stroom variabel Energiezuinig

 Écht groen  bezig

Innovatieve energie

Geen winstmarges