Gemakkelijk zakelijke energie vergelijken en met een paar simpele drukken op de knop tot €550 besparen?

Altijd 100% onafhankelijk advies, volledige prijzen zonder kleine lettertjes en maak je gratis gebruik van onze service. Snel, eerlijk en geen gedoe.

100% onafhankelijk energie vergelijken.

Alle energieleveranciers op 1 centrale plaats gemakkelijk vergelijken.

Laagste prijs, alle aanbieders willen jou dolgraag als klant. 

Jou persoonlijke premie in een paar klikken.

Zakelijke energie vergelijken

Zakelijke energie, wat is het?

Energie, geen één organisatie kan meer zonder. In elk kantoor- en winkelpand wordt elke dag erg veel energie verbruikt om allerlei belangrijke processen draaiende te houden. Helaas een flinke kostenpost voor veel ondernemingen, maar gelukkig kun je er via ons opbesparen.

Vergelijk uw zakelijke energierekening en bespaar maandelijks

De zakelijke energiekosten kunnen iedere maand hoog oplopen en hebben een negatieve invloed op uw winst. Door de energieprijzen met elkaar te vergelijken kunt u direct achterhalen hoeveel u per maand kunt besparen.

Zo betaalt u uiteindelijk het laagste tarief en bent u 100% verzekerd van een vermindering op uw maandelijkse energierekening. Deze besparing kan maandelijks tot wel honderderen euro’s opleveren, en op jaarbasis zult u dit gegarandeerd merken in de winst. Vergelijk nu.

"Prima informatie en site.Het was heel eenvoudig om over te stappen, in 4 minuten was ik klaar. Ik stap voortaan ieder jaar op deze manier over."

"Gemakkelijk verschillende leveranciers te vergelijken in soort stroom en kosten. Ook met overstappen wordt alles wordt voor je geregeld!"

"Je krijgt direct alle vergelijkende prijzen te zien, zodat het meteen duidelijk is wat de verschillen in kosten tussen leveranciers zijn. Even mijn persoonlijke gegevens invullen en het is al geregeld. Ideaal!"

"Je kunt heel makkelijk offertes vergelijken. Heel makkelijk om direct over te stappen. Snel support reactie als nodig. Ik blijf op deze manier overstappen, door alle cashbacks levert me dat al snel meer dan 250 euro per jaar op met 5 minuutjes werk. Top!"

De kosten van zakelijke energie

Zakelijke energie is voor bedrijven een essentieel onderdeel om de bedrijfsprocessen draaiende te houden. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar manieren om op dit gebied minder kosten te maken.

De gemiddelde kosten voor zakelijke energie stijgen

De gemiddelde kosten voor een bedrijf worden de laatste jaren steeds hoger, vooral omdat het verbruik van bedrijven simpelweg stijgt. En dat is vervelend, want de meeste bedrijven rekenen de huidige verbruikskosten simpelweg de komende jaren door, en daardoor ontstaat er een tekort binnen het budget voor zakelijke energie.

Vergelijk ieder jaar en bespaar slimmer als andere bedrijven

Het is daarom essentieel om te weten welke kosten u kunt verwachten op het moment dat u een zakelijk energiecontract afsluit. Zorg dus dat u elk jaar de zakelijke energie aanbieders vergelijkt.

Waarom vergelijken?

Je leverancier voldoet aan je wensen, waarom zou je overstappen? Energie is een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je nu te veel.

Als je al jaren bij dezelfde leverancier bent, loop je aantrekkelijke overstapkortingen mis.

Vergelijken = besparen

Energieleveranciers verlengen contracten vaak automatisch en veel consumenten zijn nog nooit overgestapt.

Door wél over te stappen kun je vaak een energieproduct krijgen met betere voorwaarden, een lagere prijs of een aanbieder met een betere klantenservice.

essent
nuon
eneco energie

Dit zijn de meest gekozen energieleveranciers tijdens het overstappen in Nederland, bijna alle overstappers besparen tot 350 euro op hun jaarrekening, wat gemiddeld neerkomt op zo’n 20 procent van de kosten voor gas en stroom.  

Energievergelijken ZZP, starters

Niet alleen bedrijven met meerdere werknemers hebben baat bij het vergelijken van de zakelijke energiekosten. Als startende ondernemer of ZZP’er kunt u ideaal gebruikmaken van deze besparing. Huurt u op dit moment een kantoor of werkt u vanuit huis?

Vergelijk zeker snel als u dat nog niet gedaan heeft

Dan is de kans groot dat u een contract heeft bij een zakelijke leverancier. Wanneer u voordat u dit contract hebt afgesloten nog geen vergelijking heeft opgesteld bestaat de kans dat u een te hoog tarief voor uw zakelijke energieverbruik betaalt.

Wij hebben een vergelijking ontwikkeld voor startende ondernemers en ZZP’ers die op zoek zijn naar een snelle methode om te besparen op de energiekosten.

Zakelijke energie ZZP

De prijzen voor energie verschillen aanzienlijk tussen de leveranciers. Door tijdelijke aanbiedingen en lange termijn-kortingen kunnen de maandprijzen laag uitvallen.

Prijsconcurrentie zorgt voor grote prijsverschillen en maakt het mogelijk om een vergelijking op te stellen. Bekijk in bovenstaand overzicht welke energieleveranciers actief zijn in uw regio en vergelijk deze leveranciers direct op basis van de maandelijkse energiekosten. Wij helpen u de goedkoopste zakelijke energie te vinden.

Voor groot en klein, ieder bedrijf kan vergelijken

Ons overzicht is geschikt voor kleine en grote bedrijven die zoeken naar een besparing op de zakelijke energiekosten. Besparen is belangrijk in de bedrijfswereld, vooral met het oog op de bedrijfswinsten.

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen flink besparen op de energierekening. Doordat de prijzen van zakelijke energie sterk verschillen tussen de leveranciers is er al snel een goedkopere aanbieder. U verlaagt hiermee het zakelijke energietarief dat u moet betalen over uw energieverbruik van de afgelopen maand of het afgelopen jaar.

Waarom energie vergelijken?

U kunt dit zelf zoveel mogelijk compenseren door uw eigen energieverbruik zoveel mogelijk te beteugelen.

De belasting op aardgas kan roet in het eten gooien omdat deze in 2016 verhoogd is met 27%. Dit kan ervoor zorgen dat u op jaarbasis gemiddeld €35 extra kwijt bent aan uw energiekosten.

Overstappen = besparen

Energieprijzen vergelijken gebeurd dagelijks en veel mensen stappen dan ook over naar de goedkoopste energieleverancier.

U verschaft zich hiermee de vrijheid om ieder jaar de energieprijzen te herzien en over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier op basis van uw situatie en voorkeuren.

Hoe werkt energie vergelijken precies?

Ga je energietarieven en -contracten met elkaar vergelijken, houd dan je oude energiecontract bij de hand. Je weet dan wat je momenteel betaalt, zodat je dit kunt vergelijken met de energiecontracten die de vergelijker toont. Geef in de vergelijker aan wat je persoonlijke verbruik is, op welke postcode je woont is en of je groene energie of grijze energie wilt afnemen. Om je overstap compleet te maken vul je vervolgens een overstapformulier in en je door jouw gekozen energieleverancier doet de rest.

Simpel vergelijken en binnen 10 minuten tot 350 per jaar besparen

Overstappen zonder ook maar 1 vinger uit te steken. Geen gedoe.

Altijd netjes 14 dagen de tijd om rustig na te denken over uw overstap.

U profiteert van exclusieve acties en kortingen en gaat slim besparen.

Goedkoopste zakelijke energie

Elk bedrijf wil de energiekosten zo laag mogelijk houden. U kunt klant worden bij de goedkoopste energieleverancier zakelijk om deze doelstelling te realiseren. is u hierbij graag van dienst met een zakelijke energievergelijker.

Zakelijke kortingen en acties voor zakelijke energie

U vindt bij ons unieke kortingen die u niet direct bij de leverancier krijgt. De goedkoopste energieleverancier zakelijk is nu binnen handbereik.

Gebruik onze gratis vergelijkingsservice.

Wilt u nagaan of uw huidige leverancier nog steeds de beste keuze is? Wellicht zit u al bij de goedkoopste energieleverancier zakelijk. U kunt dan met een tevreden gevoel onze zakelijke energievergelijker verlaten.

Of u komt erachter dat u nu vrij duur zit en er op de energiemarkt zeer scherpe energieaanbiedingen zijn. Maak dan gebruik van de concurrentie tussen energieleveranciers en stap over naar de goedkoopste energieleverancier zakelijk.

"Duidelijke website en het was eenvoudig om mijn gegevens in te vullen. De resultaten worden daarbij op verzoek naar je gemailed. Ik kon daarna gemakkelijk via de e-mail doorgaan met overstappen."

"Simpelweg een hele fijne vergelijkingssite! Makkelijk en overzichtelijk. Ze helpen je zelfs je contract bij je huidige leverancier op te zeggen, top!"

"Site was duidelijk en proces voor overstap was eenvoudig, volgend jaar zeker weer van de partij."

"Ik ging op zoek naar een website om prijzen te vergelijken. Jullie site was veruit de beste!"

De beruchte ”Nog Veel Mindertjes”

Nog Veel Mindertje 1

Nog Veel Mindertje 2

Nog Veel Mindertje 3

Nog Veel Mindertje 4

↬ Bespaar tot 350 euro per jaar

 All-in-one tarieven, geen addertjes onder het gras

 Profiteer van exclusieve kortingen en acties

 

 Altijd 14 dagen bedenktijd

energie gemakkelijk vergelijken in een paar klikken
nuon energie
essent energie

Vergelijken

Bereken energieverbruik

Energieprijzen vergelijken

Alle informatie energieaanbieders

Wat is de beste energieaanbieder

Contact

Bel: 011 1100 888

Whatsapp: 06 12345678

E-mail: Mail ons

Chat: rechtsonder

Navigatie

Handige linkjes

Contact

Bereken energieverbruik

Energieprijzen vergelijken

Alle informatie energieaanbieders

Wat is de beste energieaanbieder

Bel: 011 1100 888

Whatsapp: 06 12345678

E-mail: Mail ons

Chat: rechtsonder