Envision Energy onthult milieuvriendelijke waterstofoplossingen op top in Rotterdam

Envision Energy, het toonaangevende groene technologiebedrijf ter wereld, staat op het hoofdpodium van de World Hydrogen Summit & Exhibition 2024 in Rotterdam. Het bedrijf betrok wereldwijde belanghebbenden bij discussies over de toekomst van intelligente energie en introduceerde zijn baanbrekende groene waterstofoplossingen.

Envision Energy kreeg een onbetaalbaar platform van het evenement om samenwerkingsverbanden met organisaties in Europa en de rest van de wereld te versterken.

Met haar baanbrekende groene waterstoftechnologie en creatieve benaderingen zet Envision Energy zich in om de gemeenschappelijke doelstellingen voor het koolstofvrij maken van de economie te behalen.

Groene waterstof innovaties

De top, het grootste en meest prestigieuze jaarlijkse evenement in de waterstofindustrie, speelde een belangrijke rol in het verbeteren van klantrelaties, het verbreden van het klantenbestand van het bedrijf en het vergroten van de impact van het merk wereldwijd.

Frank Yu, senior vice president van Envision Energy, zei dat in het licht van de uitdagingen die de wereldwijde klimaatverandering met zich meebrengt, waterstof een lichtpunt is.

Er wordt niet alleen technologie ontwikkeld bij Envision, maar ze zijn ook een speerpunt in de ontwikkeling van het groene waterstof-ammoniakproject via het nieuwe net-nul industrieparkmodel en leggen de basis voor een duurzame toekomst.

Onze aanwezigheid op de World Hydrogen Summit onderstreept onze toewijding aan een net-nul wereld en het enorme potentieel van groene waterstof.

Frank Yu

Envision Energy heeft ook het eerste en grootste Groene Waterstof-Ammoniaproject ter wereld ontwikkeld, wat haar voortdurende toewijding aan duurzaamheid aantoont.

Door gebruik te maken van technologische vooruitgang in het duurzame energiesysteem, combineert het project op effectieve wijze de productie van waterstof, ammoniak en alcohol met wind- en zonne-energie en energieopslag om de kosten te minimaliseren en milieuduurzaamheid te bevorderen.

Het project wil ook belangrijke problemen op het gebied van groene waterstof aanpakken, met name problemen met betrekking tot efficiëntie, energie-intermittentie en beperkte infrastructuur, door een revolutie teweeg te brengen in de waardeketen van groene moleculen via het baanbrekende netto-nul industrieparkmodel, inventieve technologieën en een geavanceerd hernieuwbaar energiesysteem.

Het project werd bekroond met de Energy Transition Changemakers Award tijdens COP28 voor zijn uitzonderlijke bijdrage aan het koolstofvrij maken van de economie. Het werd ook genomineerd als een van de drie Transformative Hydrogen Projects op ADIPEC 2023.

Door deel te nemen aan de World Hydrogen Summit & Exhibition toonde Envision Energy haar toewijding aan om een sterke klantenbasis op te bouwen en te behouden in Europa en daarbuiten, en om het voortouw te nemen in de ontwikkeling van innovatieve groene waterstof- en net-nul industrieparken die als voorbeeld dienen voor andere landen in een poging om een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst te bevorderen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *